Srácok, vegyetek Guns N' Roses-csokrot Valentin-napra!

Rácz Edina - .

guns n roses valentin day1Nagy ötlet: a rocker csajoknak rock-virágcsokor és koncertjegy dukál Valentin-napra! A 1-800-FLOWERS.COM oldal hivatalos Guns N' Roses "Not In This Lifetime" rózsacsokrot kínál.

A gyönyörű vörös rózsákból álló csokor lehet 12 vagy 24 szálas és ha mindez még nem lenne elég, akkor ott a két db koncertjegy a zenekar valamelyik nyári koncertjére. 

A jegyek a Guns "Not In This Lifetime" nevezetű turnéjának egyik amerikai vagy kanadai állomására szólnak. Szóval, srácok, sok legyet üthettek egy csapásra ezzel a tényleg különleges ajándékkal, köszönhetően a zenekar és a virágkölteményeket áruló weboldal közös akciója révén.

 

HIRDETÉS (x)

Megfigyelhető egyébként mostanában, hogy a rock együttesek próbálnak egyre kreatívabban pénzt keresni és összefogni, lásd virágüzletekkel, zoknigyártó cégekkel, nem utolsó sorban sörgyártókkal és így tovább.

Köszönhető az internet világának, hiszen ki vesz manapság már eredeti CD-t?! Nos, azok, akik tényleg rajongók és ragaszkodnak a gyűjteményükhöz vagy tiszteletből...

Forrás: 1-800-FLOWERS.COM

guns n roses valentin day

Mentés

Nyomtatás

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS