Elkészült a beremendi bölcsisek 2017-es naptára

beremendi motoros naptar 1A Radical Garage, a Monster Customs, a Moto Rosso Custom, a Rozsos Ákos és Jancsik Ferenc, a King Machine, a Sapka Művek, a Giga Machine, és a Beremendi Motorosok építésével megalkotott műremekek és a beremendi Bölcsőde kicsijeivel készült közös fotókból egy szép kis 2017-es naptár készült.

 

Ahogy arról korábban hírt adtunk, a Beremendi Motoros Egyesület 2016-ban azzal támogatták a beremendi bölcsiseket, hogy a legismertebb magyar motorépítőket kérték fel a bölcsőde triciklijeinek felújítására. Ahogy azt várni lehetett, a bringáknak hatalmas sikerük volt az új felhasználók körében.

Mivel a Beremendi Motorosok már évek óta támogatják a helyi bölcsődét, az újabb ötlet az volt, hogy mi lenn, ha készítenének egy naptárat a felújított kerékpárokkal, és magukkal a bölcsisekkel. Az ötletet tett követte, és év végére el is készültek a jótékonysági naptárak.

HIRDETÉS (x)

A naptár A4-es méretű, így nem túl nagy, hogy akár egy szekrényajtóra is szépen elférjen, de nem is túl kicsi, hogy ne lehessen látni a napokat. Ára 1000 Ft. Az eladásból befolyt összeg teljes egészében a bölcsi javára kerül felhasználásra.

A naptár megrendelhető Marton Csabánál a Facebookon, személyesen vagy SMS-ben telefonon, 20/9841-739, email-ben, vagy személyesen a beremndi Velence Pizzériában.

Segíts te is, hogy a beremendi bölcsisek idén is örülhessenek!

beremendi motoros naptar 2

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A gondtalan éveket felváltotta a felnőtté válás rögös útja, ami az én esetemben is a...
Bővebben...
Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!