Elkészült a 2017-es CsaM naptár!

kicsi2017csamnaptar 2016-ban későn kezdtünk bele a naptár előkészületeibe, pedig rengeteg valódi motoros nő szeretett volna szerepelni benne. Azért így is megoldódott ez a probléma.

 

Mina, az előző naptárak fotósa és mindenese egy apró ajándékkal kedveskedett nekünk. Megoldotta, hogy mégis legyen a Csajokamotoron.hu-nak 2017-es naptára. Mivel abból gazdálkodunk, amink van, összeszerkesztette a következő naptárra jelentkező lányok képeit, és így elkészülhetett a 2017-es csamos falinaptár.

Az a 12 lány, akik a legtöbb szavazatot kapják majd a galériában, szerepelhetnek majd a 2018-as jótékonysági motoros naptárunkban. Úgy tudsz szavazni, ha a neked tetsző lányra kattintva megnyomod a tetszik gombot, vagy a kép bal alsó sarkában a kis szívecskére kattintasz. A szavazás január 15-ig tart.

HIRDETÉS (x)

A 2017-es csam falinaptárat erre a linkre kattintva tudod letölteni nagyban. Azután nyomtasd ki a neked tetsző méretben, és rakd ki a falra addig is, míg elkészül a 2018-as, 12 oldalas falinaptár.

Ezzel a kis ajándékkal kívánunk neked az előzőnél is jobb, sok motoros kilométerrel teli boldog új évet 2017-re! Olvass minket a következő évben is minden nap, és várunk szeretettel a rendezvényeinken.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten megint nem volt motorozás, pedig az időjárás miatt akár lehetett volna. A nyakamba...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!