30% kedvezményt adunk Aranyvasárnap alkalmából

adventi kupon 4Már csak kicsivel több, mint egy hét van hátra a szeretet ünnepéig, és biztos van olyan rokonod vagy barátod, akinek még mindig nem vettél semmit.

Az utolsó (pánik) rohamot szeretnénk megkönnyíteni azzal, hogy egy kupon segítségével Aranyvasárnap alkalmából 30% kedvezménnyel vásárolhatod meg a Csajok a motoron saját termékeit webáruházunkban.

Ha vasárnap éjfélig rendelsz, akkor még jó eséllyel odaér a futár karácsony előtt az ajándékokkal. A kedvezmény igénybevételéhez írd be az ARANY2016 kuponkódot a webáruházunkban a fizetéskor a megfelelő rubrikába!

HIRDETÉS (x)

Ha jobban szereted a személyes vásárlást, vagy szeretnéd felpróbálni a pólókat, erre is van lehetőséged. Igaz, ebben az esetben nem tudod igénybe venni az adventi kedvezményünket.

Természetesen attól, hogy közeledik a szeretet ünnepe, a munka még nem áll meg, így folyamatosan frissítjük áruházunk kínálatát is. A legújabb szerzemény az MN Art limitált kiadású, minőségi, egyedi motoros grafikával készített 3 dl-es, klasszikus fehér kerámia bögréi. Amennyit az áruházban találsz, annyi van raktáron, tehát azonnal tudjuk postázni őket.

Ha már rég nem a karácsonyon, hanem az új motoros szezonon és a motor karbantartásán jár az eszed, friss feltöltés a szinkronteszterek széles választéka kettő- és négy órás változatban. Ezek segítségével összhangba hozhatod a motor karburátorait, hogy sokkal simábban, egyenletesebben járjon, és ezáltal kevesebbet is fogyasszon. Már három márkát is kínáunk: a Rothewald már sokak számára ismert, de ezt a modellt a Craft-Melyer cseréli, ami azonos árkategóriában mozog. A Boehm díjnyertes, német minőség, ami persze az árán is meglátszik.

A Csajok a motoron termékeit (az akciós termékek kivételével) személyesen is megvásárolhatod Budán a BázisMotor óbudai üzletében, Pesten a Rider 13 motorosboltban, valamint Törökszentmiklóson és Szolnokon az East Side Motorsnál.

További örömteli készülődést kívánok!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Leponyvázás után szembesültem vele, hogy a motorom egy póktanya, lógtak a hálók keresztül-kasul, és a...
Bővebben...
Mivel a jó idő csak nem lankad, így a holnapi napot is motorozással fogom tölteni,...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!