Szeretnél egy szexi motoros naptárat? Akkor szavazz a 2018-as naptárlányokra!

csam naptar 2018 2Ma indul a szavazás a 2018-as csajok a motoron naptárának modelljeire. Nehogy lemaradj!

Mivel idén már nem maradt idő a naptár elkészítésére, úgy gondoltuk, felgyorsítjuk az eseményeket, és már időben elkezdjük a készülődést a 2018-as szezonra. Ezúttal maguk a vásárlók, olvasók is részt vesznek az előkészületekben, hiszen ők szavazhatják meg, hogy melyik magyar motoros lány tetszik nekik legjobban, ki szerepeljen a naptárban.

A lányok már egy hónapja töltögetik fel a motoros képeiket, és valljuk be, van köztük egy-két igen ígéretes darab. Ebben az évben a modellek úgy tűnik sokkal bevállalósabbak, előkerültek a szexibb képek is, és van, aki már eleve profi fotós által készíttette el a benevezendő fotográfiát. 

HIRDETÉS (x)

A szavazás ma, vagyis 2016. december 1-én indul, és 2017-január 15-ig tart majd. Az első 12 lány, akik a legtöbb szavazatot kapják, bekerülnek a 2018-as CsaM naptárba.

Szavazni a galériában lehet, mégpedig úgy, hogy a kép alatti kis szívecskére kattintasz. A szívecskék száma fog dönteni, úgyhogy hajrá!

Mivel voltak olyan lányok, akik több képet is töltöttek fel magukról, de egy lány csak egy képpel indulhat, a maradék képeket áttettük egy másik galériába. Nem venném a szívemre, ha lemaradnál erről az élményről, sőt, a többféle beállítás még a döntésedben is befolyásolhat, tehát nézd át ezt a galériát is, érdemes!

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!