Ki is az a Suzy Stone?

suzy stone 1Régi álmomat váltottam valóra. A motort hitelre vettem, így sokáig nem engedhettem meg magamnak, hogy költsek rá. Mígnem a hitelem le nem járt.
Az elképzelésem régóta megvolt: egy pinkben és krómban csillogó gépet képzeltem el magamnak.

Egyik este a Facebook-ot bújtam. A Csajok a motoron zárt csoport amerikai megfelelője, a Ladybiker csoport több, mint 25 000 taggal büszkélkedhet. Az amerikai motoros csajok is vagányak, és többnyire chopperekkel szelik a széles utakat az USA-ban.

Egy poszt alkalmával figyeltem fel egy rikítóan pink profilképre. Az adatlapon átfutva láttam, hogy egy igazi harleys csajjal van dolgom. Nem is gondolkodtam, ismerősnek jelöltem, érdekelni kezdett a pink csoda története.

HIRDETÉS (x)

Suzy Stone örömmel vette a megkeresésem, majd sorra küldte a fotóit a motorjáról, amire méltán volt büszke!

Suzy 50 éves amerikai nő, Tenesse-ből. A motorozás iránti vonzalmát a bátyjának köszönheti, akinek mindig volt egy Harley-ja. Suzy sokáig csak férje utasa volt, és mindig arra gondolt, ő sosem teheti meg, hogy Harley tulaj legyen.

Egy őszi napon a báttya balesetet szenvedett, egy részeg autós nem adta meg az elsőbbséget, és halálra gázolta. Suzy ezután sokáig nem gondolt a motorozásra, ám a motorozás iránti vágyból és bátyja iránti tiszteletből, besétált egy Harley kereskedésbe.

 

Az eladó, mint kiderült, ismerte a bátyját, és hosszú órák elteltével Suzy már nem üres kézzel jött ki a szalonból: boldog tulajdonosa lett egy 2008-as Harley-Davidson Low Sporternek. "A valami rosszból valami jó lett." - írta Suzy.

 

A Harley átalakítását Suzy férje vállalta magára boldogan. Az 1200-as blokk nem kívánt még változtatásokat, de Suzy gondolatban egy pink motort képzelt el. A festő munka otthon zajlott, a garázsban. Az alapozástól, a lakkozásig Suzy férje keze munkája.

''Bátyám tiszteletére emlékmotorozást is szerveztem, sok barátunk vett részt velünk.

Gatlingburgben került sor az első autó-motor kiállításra, amin részt vettem. Büszke pillanat volt, amikor elhoztam az első helyet immáron átfestett motorommal! Ez után még 2 versenyre neveztem, ahonnan egy második és egy harmadik helyezést hoztam el!

Azóta is többnyire a férjemmel, és bátyám barátaival motorozom, és életem legjobb döntése volt elkötelezni magam egy Harley-val."

Suzy büszkén mesélte el történetét még egy ismeretlennek is mint én, aki csak a Facebook-on pittyentett rá. Örülök hogy egy őszinte, elhivatott amerikai motoros csajt ismerhettem meg!

suzy-stone 2suzy-stone 3suzy-stone 4suzy-stone 5suzy-stone 6suzy-stone 7suzy-stone 8suzy-stone 9

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Leponyvázás után szembesültem vele, hogy a motorom egy póktanya, lógtak a hálók keresztül-kasul, és a...
Bővebben...
Mivel a jó idő csak nem lankad, így a holnapi napot is motorozással fogom tölteni,...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!