Black Friday-től Cyber Monday-ig vásárolj 20% kedvezménnyel!

blackfriday cybermondayMár megint egy amerikai találmány..., aminek azért előnye is van, hiszen rengeteg üzlethez hasonlóan a Csajokamotoron.hu webáruházában is kedvezményesen vásárolhatsz ezen a hétvégén.

A Black Friday, vagyis a Fekete Péntek az Egyesült Államokban a Hálaadás utáni péntek (a Hálaadást november negyedik csütörtökén ünneplik, vagyis ma). Náluk a Hálaadás a mi karácsonyunkhoz hasonló ünnep. Ezen a hétvégén jön össze a család, mindenki haza utazik a különböző államokból, és ajándékokkal lepik meg a szeretteiket. A Cyber Monday ezzel szemben a hálaadást követő hétfői nap, vagyis ebben az évben november 28.

Igaz, hogy mi magyarok nem ünnepeljük a Hálaadást (ami késik nem múlik), viszont már csak egy hónap van hátra karácsonyig. Ebből az is következik, hogy épp advent első vasárnapja lesz november 27-én, ami a Karácsony előtti várakozás ünnepe.

HIRDETÉS (x)

Tehát annyit mindenképp profitálhatunk ebből az amerikai hagyományból, hogy már a magyar boltokban és webáruházakban is van egy olyan nap (A Csajokamotoron.hu-n egy egész hétvége), amikor jelentős kedvezményekkel szerezhetjük be a családnak a karácsonyi meglepetéseket.

Tehát a feltételek:

Ha szeretnéd igénybe venni 20%-os Black Friday kedvezményünket, vásárolj áruházunkban legalább 5000 Ft-ért 2016. november 25-28. között. A pénztárnál írd be a BFCM2016 kuponkódot, és a rendszer automatikusan le is vonja a kedvezményedet. Ne felejtsd el a vásárlás végén érvényesíteni a rendelést!

A kedvezmény áruházunk MINDEN TERMÉKÉRE vonatkozik, tehát a Csajok a motoron saját termékei mellett a Louis katalógus termékeiből és az Ironclad kesztyűkből is 20% kedvezménnyel vásárolhatsz.

Jó válogatást, kényelmes vásárlást kívánok!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...
Ömlik a médiából, hogy irány a márkakereskedés, bírja-e a vas az új nyálat. Megkérdeztem. Fölháborodtam. Ugyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!