Kislányoknak "Szuper motoros Barbie játék"!

szuper motoros barbie jatekHogy mit találtam?! "Szuper motoros Barbie játék", mely az unalmas őszi-téli estéken lefoglalhatja a gyerekeket, vagy akár bennünket is... Na jó, csak vicceltem!

Bár, töredelmesen bevallom, hogy amikor elindultam a pályán a robogón ülő Barbie-t irányítva, rögtön belezuhantam a szakadékba és megöltem Barbie-t...

De, Barbie-nak nem csak 9 élete van, mint a macskáknak, hanem minimum 900, ezért csak hajrá! Versenyezhetsz akár a kislányoddal is, ki tud életben maradni és minél több gyémántot összegyűjteni a videojáték világában!

HIRDETÉS (x)

A feladat a következő:

"Barbie nagyon szereti a járműveket és így ebben a Barbie játékban egy motoron fog közlekedni. Ami azt jelenti a feladatod egy motorral közlekedni melyen Barbie ül és az úton nagyon sok csillogó követ kell felszedni, hogy gyűjthesd a pontjaidat.

A pályák tele vannak bukkanókkal melyek az életedet veheti ha rosszul irányítod a motorodat. Összesen öt pályán keresztül kell végig menned, persze ez nem könnyű de biztos vagyok benne, hogy menni fog, mert nagyon ügyes vagy és hiszem, hogy neked lesz a legtöbb pontod ebben a Barbie játékban."

A játékot itt találod!

Forrás, fotó: barbijatekok.jatekmax.com

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!