Kislányoknak "Szuper motoros Barbie játék"!

szuper motoros barbie jatekHogy mit találtam?! "Szuper motoros Barbie játék", mely az unalmas őszi-téli estéken lefoglalhatja a gyerekeket, vagy akár bennünket is... Na jó, csak vicceltem!

Bár, töredelmesen bevallom, hogy amikor elindultam a pályán a robogón ülő Barbie-t irányítva, rögtön belezuhantam a szakadékba és megöltem Barbie-t...

De, Barbie-nak nem csak 9 élete van, mint a macskáknak, hanem minimum 900, ezért csak hajrá! Versenyezhetsz akár a kislányoddal is, ki tud életben maradni és minél több gyémántot összegyűjteni a videojáték világában!

HIRDETÉS (x)

A feladat a következő:

"Barbie nagyon szereti a járműveket és így ebben a Barbie játékban egy motoron fog közlekedni. Ami azt jelenti a feladatod egy motorral közlekedni melyen Barbie ül és az úton nagyon sok csillogó követ kell felszedni, hogy gyűjthesd a pontjaidat.

A pályák tele vannak bukkanókkal melyek az életedet veheti ha rosszul irányítod a motorodat. Összesen öt pályán keresztül kell végig menned, persze ez nem könnyű de biztos vagyok benne, hogy menni fog, mert nagyon ügyes vagy és hiszem, hogy neked lesz a legtöbb pontod ebben a Barbie játékban."

A játékot itt találod!

Forrás, fotó: barbijatekok.jatekmax.com

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!