Legyél te is naptárlány!

csam naptar 2018A naptárprojekt abba a stádiumába ért, hogy magunktól nem tudjuk kiválasztani, ki legyen az a 12 gyönyörű motoros lány, aki a 2018-as naptárban pózol majd a motorja mellett. Sőt még azt sem tudjuk pontosan, kik is azok, akik biztosan komolyan gondolták a szereplést.

Ezért aztán az a döntés született, hogy készítünk egy galériát, ahova a vállalkozó szellemű hölgyek feltölthetik a legjobbnak ítélt motoros képüket. A galériát ezen a linken találod meg.

Ha még csak most regisztrálsz az oldalunkon, mindenképp írj egy rövid bemutatkozást a bemutatkozós témába, hogy a többiek is jobban megismerjenek. Ha a naptárkészítés többi része (az előkészítés, és az eladás is) érdekel, arról ebben a fórumban diskurálunk.

Ha még nem szerepeltél a motoros csajok rovatban, akkor egy hosszabb bemutatkozást is küldhetsz magadról néhány más képpel együtt az email címünkre, hogy a összelinkelhessük majd a profiloddal, illetve a feltöltött fotóddal is.

A képeket 2016. november 30-ig várjuk a galériába. Ezután decemberben elindul a szavazás az oldalon, és az a 12 lány (asszony), aki a legtöbb lájkot kapja a képére, szerepelhet majd a 2018-as naptárban.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Pünkösd miatt rövid hét volt, vagyis nekem olyan szerencsém volt, hogy több nap volt pihenős...
Bővebben...
Az ovi utolsó hete nagyon kemény. Mármint nekem... Évzáró, utolsóminden, táborszülői, sulisintéznivalók, füzetcsomagátvétel, apáknapja, úristenmindjártittazanyámis,...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!