Legyél te is naptárlány!

csam naptar 2018A naptárprojekt abba a stádiumába ért, hogy magunktól nem tudjuk kiválasztani, ki legyen az a 12 gyönyörű motoros lány, aki a 2018-as naptárban pózol majd a motorja mellett. Sőt még azt sem tudjuk pontosan, kik is azok, akik biztosan komolyan gondolták a szereplést.

Ezért aztán az a döntés született, hogy készítünk egy galériát, ahova a vállalkozó szellemű hölgyek feltölthetik a legjobbnak ítélt motoros képüket. A galériát ezen a linken találod meg.

Ha még csak most regisztrálsz az oldalunkon, mindenképp írj egy rövid bemutatkozást a bemutatkozós témába, hogy a többiek is jobban megismerjenek. Ha a naptárkészítés többi része (az előkészítés, és az eladás is) érdekel, arról ebben a fórumban diskurálunk.

Ha még nem szerepeltél a motoros csajok rovatban, akkor egy hosszabb bemutatkozást is küldhetsz magadról néhány más képpel együtt az email címünkre, hogy a összelinkelhessük majd a profiloddal, illetve a feltöltött fotóddal is.

A képeket 2016. november 30-ig várjuk a galériába. Ezután decemberben elindul a szavazás az oldalon, és az a 12 lány (asszony), aki a legtöbb lájkot kapja a képére, szerepelhet majd a 2018-as naptárban.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!