Ma 10 éves a Csajokamotoron.hu, most mi adjuk az ajándékot

boldog 10 szulinapAz, hogy ilyen szép kort sikerült megélnie Magyarország egyetlen motoros nőknek szóló internetes portáljának, elsősorban az olvasóknak köszönhető, épp ezért úgy döntöttünk, hogy a kerek évforduló alkalmából mi ajándékozzuk meg az olvasókat.

Mivel ebben a kánikulában valószínűleg már mindenki valami vízparton üldögél és sütteti a hasát, aki nem, az pedig pont ugyanerről álmodozik, az ajándékunk is a nyárhoz, a nyaraláshoz, és a vízparthoz kötődik.

Ha rendszeresen látogatod webáruházunkat, és képben vagy a kínálattal, most nyilván végigfuttattad az agyadon, hogy vajon mi lehet az, amire a fent felsoroltak mind igazak. Nagyjából egyetlen dolog lehet az... Kitaláltad?

HIRDETÉS (x)

Igen, én is a gyönyörű, pihe-puha, csajok a motoron logóval hímzett fürdőlepedőre gondoltam.

Azok között tehát, akik július 10-ig regisztrálnak az alábbi űrlapon a játékunkra, 3 darab 140 x 70 cm méretű, csamos fürdőlepedőt sorsolunk ki, egyenként 5350 Ft értékben.

A nyerteseket emailben értesítjük majd a nyereményről.

Ha pedig úgy érzed, hogy nincs időd várni, mert már sokkal korábban elindulnál a strandra, és szükséged van egy új fürdőlepedőre, ezen a linken rendelheted meg. Siess, mert nyáron mindenki ilyet akar!

A Csajokamotoron.hu-nak pedig kívánunk legalább még ennyit népszerűségben, sikerben, motorozásban és közös programokban!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!