Ma 10 éves a Csajokamotoron.hu, most mi adjuk az ajándékot

boldog 10 szulinapAz, hogy ilyen szép kort sikerült megélnie Magyarország egyetlen motoros nőknek szóló internetes portáljának, elsősorban az olvasóknak köszönhető, épp ezért úgy döntöttünk, hogy a kerek évforduló alkalmából mi ajándékozzuk meg az olvasókat.

Mivel ebben a kánikulában valószínűleg már mindenki valami vízparton üldögél és sütteti a hasát, aki nem, az pedig pont ugyanerről álmodozik, az ajándékunk is a nyárhoz, a nyaraláshoz, és a vízparthoz kötődik.

Ha rendszeresen látogatod webáruházunkat, és képben vagy a kínálattal, most nyilván végigfuttattad az agyadon, hogy vajon mi lehet az, amire a fent felsoroltak mind igazak. Nagyjából egyetlen dolog lehet az... Kitaláltad?

HIRDETÉS (x)

Igen, én is a gyönyörű, pihe-puha, csajok a motoron logóval hímzett fürdőlepedőre gondoltam.

Azok között tehát, akik július 10-ig regisztrálnak az alábbi űrlapon a játékunkra, 3 darab 140 x 70 cm méretű, csamos fürdőlepedőt sorsolunk ki, egyenként 5350 Ft értékben.

A nyerteseket emailben értesítjük majd a nyereményről.

Ha pedig úgy érzed, hogy nincs időd várni, mert már sokkal korábban elindulnál a strandra, és szükséged van egy új fürdőlepedőre, ezen a linken rendelheted meg. Siess, mert nyáron mindenki ilyet akar!

A Csajokamotoron.hu-nak pedig kívánunk legalább még ennyit népszerűségben, sikerben, motorozásban és közös programokban!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!