Van még három hely a vasárnapi ingyenes vezetéstechnikai tréningre. Aki kapja, marja!

10 nemzetkozi noi motoros nap 140Mivel a május 7-i tréning a Hungaroringen nagyon jó hangulatban, és nagy sikerrel zajlott, idén azzal ünnepeljük a Csajok a motoron 10. születésnapját, hogy újabb 50 motoros nőnek kínálunk alkalmat, hogy részt vegyenek egy ingyenes képzésen.

A Pest Megyei Baleset-megelőzési Bizottság és a Hungaroring Motoros Akadémia támogatásával idén másodszorra szervezünk ingyenes vezetéstechnikai tréninget csak motoros nőknek 2016. június 26-án. Hogy mindenki kapjon esélyt, ezúttal azt kértük, hogy csak olyanok jelentkezzenek, akik május 7-én, a Nemzetközi Női Motoros Napon nem fértek bele az ötven főbe.

Már az esemény meghirdetésekor többen is jelezték, hogy ha valamilyen csoda folytán maradna hely, szívesen jönnének ismét.

HIRDETÉS (x)

A csoda most megtörtént... illetve ami az egyiknek csoda, az a másiknak bosszúság: van, akinek a motorja hibásodott meg, van, aki még nem kapta kézhez a jogosítványát, és persze váratlan, fontosabb program is közbe szólhat.

Tehát maradt 3 szabad hely a hétvégi tréningre. Szabad a vásár, akkor is jelentkezhetsz, ha ott voltál május 7-én, szóval ne szalaszd el az esélyt!

Aki már volt, annak nem újdonság, de hátha van olyan is, aki még nem vett részt, de még nem tudott dönteni... szóval a vasárnapi program a következő lesz:

A tréning 9-14 óráig tart a Hungaroringen. Regisztráció 8:15-5:45 között a Hungaroring bejáratánál az előzetes jelentkezések alapján történik.

A képzés három részből áll, csoportbontással, három helyszínen:

  1. A motorvezetés elmélete, a lehetséges veszélyforrások, kanyarodás, fékezés - tantermi előadás
  2. Terepmotorozás alapjai a Motoros Akadémia krosszmotorjaival, földes pályán
  3. A közlekedési helyzetek szimulálása aszfaltos pályán bóják segítségével, a PMBB motoros rendőroktatóinak vezetésével.

Ha megjött a kedved a képzésen való részvételhez, vagy most tudtad meg, hogy mégis szabad vagy ezen a hétvégén, akkor az alábbi űrlap kitöltésével tudod elküldeni a jelentkezésed ma éjfélig (de mivel csak három hely maradt, én nem várnék az utolsó pillanatig).

Találkozunk vasárnap. Innivalót, szendvicset ne felejts el hozni!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!