Van még három hely a vasárnapi ingyenes vezetéstechnikai tréningre. Aki kapja, marja!

10 nemzetkozi noi motoros nap 140Mivel a május 7-i tréning a Hungaroringen nagyon jó hangulatban, és nagy sikerrel zajlott, idén azzal ünnepeljük a Csajok a motoron 10. születésnapját, hogy újabb 50 motoros nőnek kínálunk alkalmat, hogy részt vegyenek egy ingyenes képzésen.

A Pest Megyei Baleset-megelőzési Bizottság és a Hungaroring Motoros Akadémia támogatásával idén másodszorra szervezünk ingyenes vezetéstechnikai tréninget csak motoros nőknek 2016. június 26-án. Hogy mindenki kapjon esélyt, ezúttal azt kértük, hogy csak olyanok jelentkezzenek, akik május 7-én, a Nemzetközi Női Motoros Napon nem fértek bele az ötven főbe.

Már az esemény meghirdetésekor többen is jelezték, hogy ha valamilyen csoda folytán maradna hely, szívesen jönnének ismét.

HIRDETÉS (x)

A csoda most megtörtént... illetve ami az egyiknek csoda, az a másiknak bosszúság: van, akinek a motorja hibásodott meg, van, aki még nem kapta kézhez a jogosítványát, és persze váratlan, fontosabb program is közbe szólhat.

Tehát maradt 3 szabad hely a hétvégi tréningre. Szabad a vásár, akkor is jelentkezhetsz, ha ott voltál május 7-én, szóval ne szalaszd el az esélyt!

Aki már volt, annak nem újdonság, de hátha van olyan is, aki még nem vett részt, de még nem tudott dönteni... szóval a vasárnapi program a következő lesz:

A tréning 9-14 óráig tart a Hungaroringen. Regisztráció 8:15-5:45 között a Hungaroring bejáratánál az előzetes jelentkezések alapján történik.

A képzés három részből áll, csoportbontással, három helyszínen:

  1. A motorvezetés elmélete, a lehetséges veszélyforrások, kanyarodás, fékezés - tantermi előadás
  2. Terepmotorozás alapjai a Motoros Akadémia krosszmotorjaival, földes pályán
  3. A közlekedési helyzetek szimulálása aszfaltos pályán bóják segítségével, a PMBB motoros rendőroktatóinak vezetésével.

Ha megjött a kedved a képzésen való részvételhez, vagy most tudtad meg, hogy mégis szabad vagy ezen a hétvégén, akkor az alábbi űrlap kitöltésével tudod elküldeni a jelentkezésed ma éjfélig (de mivel csak három hely maradt, én nem várnék az utolsó pillanatig).

Találkozunk vasárnap. Innivalót, szendvicset ne felejts el hozni!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!