Fogjunk össze Hannáért!

vinczehanna digiVincze Viktória Hanna egy fiatal tehetségeket bemutató játékban vesz részt. A ceglédi motorversenyző az egyedüli motoros lány a műsorban, segítsünk neki, hogy nyerhessen!

A DigiSport tv fiatal tehetségeket bemutató játékában különböző sportágakban sportoló gyerkőcök vetélkednek a közönség szavazataiért egy kisebb nyeremény reményében. A H-MOTO Team utánpótlás gyorsasági és dragbike motorversenyzője is ringbe szállt az első helyért... hiába a versenyszellem nem válik vízzé. 

A játék lényege, hogy egy héten keresztül minden nap egyszer lehet szavazni és az nyer aki a legtöbb szavazatot szerzi. Nem csak a játékosok, hanem a szavazók között is nyereményeket sorsolnak ki, úgyhogy hajrá!

HIRDETÉS (x)

Hannát tavaly a Magyar Motorsport Szövetség, az "Év utánpótlás Sportolója 2015" díjjal tüntette ki. Idén egy nemzetközi bajnokságban szerepel, ahol eddig két futamgyőzelemmel, maximális pontszámmal vezeti a bajnokságot.

Hanna hétvégén Csehországban, a hozzánk 500 kilométerre lévő, Vysoke Mytoban fog rajthoz állni a következő versenyén. Bár a pálya ismeretlen számára, azért bízik egy jó eredményben, mivel elég sokat edzettk az elmúlt hetekben, valamint a pályarajz alapján sok hasznos tanácsot kapott az edzőjétől, Bódis Ricsitől.

Már csütörtökön ott lesznek, mert szeretne minél többet menni az edzéseken, amint lehetőség lesz felmenni a pályára. Nincsenek nagy elvárásai a versennyel kapcsolatban, egyszerűen élvezni szeretné a motorozást a hétvégén, és szeretném megtanulni az új pályát.

Hanna kisfilmjét ezen a linken tudod megnézni, és regisztráció után szavazni is itt tudsz!

vinczehanna 1vinczehanna 2

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!