Fogjunk össze Hannáért!

vinczehanna digiVincze Viktória Hanna egy fiatal tehetségeket bemutató játékban vesz részt. A ceglédi motorversenyző az egyedüli motoros lány a műsorban, segítsünk neki, hogy nyerhessen!

A DigiSport tv fiatal tehetségeket bemutató játékában különböző sportágakban sportoló gyerkőcök vetélkednek a közönség szavazataiért egy kisebb nyeremény reményében. A H-MOTO Team utánpótlás gyorsasági és dragbike motorversenyzője is ringbe szállt az első helyért... hiába a versenyszellem nem válik vízzé. 

A játék lényege, hogy egy héten keresztül minden nap egyszer lehet szavazni és az nyer aki a legtöbb szavazatot szerzi. Nem csak a játékosok, hanem a szavazók között is nyereményeket sorsolnak ki, úgyhogy hajrá!

HIRDETÉS (x)

Hannát tavaly a Magyar Motorsport Szövetség, az "Év utánpótlás Sportolója 2015" díjjal tüntette ki. Idén egy nemzetközi bajnokságban szerepel, ahol eddig két futamgyőzelemmel, maximális pontszámmal vezeti a bajnokságot.

Hanna hétvégén Csehországban, a hozzánk 500 kilométerre lévő, Vysoke Mytoban fog rajthoz állni a következő versenyén. Bár a pálya ismeretlen számára, azért bízik egy jó eredményben, mivel elég sokat edzettk az elmúlt hetekben, valamint a pályarajz alapján sok hasznos tanácsot kapott az edzőjétől, Bódis Ricsitől.

Már csütörtökön ott lesznek, mert szeretne minél többet menni az edzéseken, amint lehetőség lesz felmenni a pályára. Nincsenek nagy elvárásai a versennyel kapcsolatban, egyszerűen élvezni szeretné a motorozást a hétvégén, és szeretném megtanulni az új pályát.

Hanna kisfilmjét ezen a linken tudod megnézni, és regisztráció után szavazni is itt tudsz!

vinczehanna 1vinczehanna 2

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Miközben szerveztem a csamos napot, azért folyamatosan a fejemben motoszkált, hogy még lehet idén olyan...
Bővebben...
Még mindig nem tudjuk, hogy mi baja a motoromnak, lévén, hogy megint nem ültem rajta...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!