A nők ne motorozzanak!

Harley-Davidson Legs HirdetésNagyjából ez az üzenete a Harley-Davidson cég legújabb sajtóhirdetésének. Ez persze ellent mondd annak, hogy sorban dobják piacra az alacsonyabb és könnyebb motorokat.

Természetesen az amerikai motorgyár minden országban a helyi igényeknek megfelelően, a társadalmi normákat figyelembe véve dolgozza ki reklámkampányát egy-egy helyi ügynökség segítségével. Ezzel a módszerrel születtek már nagyon jó és nagyon rossz reklámjaik is. Erről az utóbbiról még nem döntöttem el, hogy mit gondoljak.

HIRDETÉS (x)

A két egész magazinoldalt elfoglaló hirdetést a Giovanni AFT ügynökség készítette, és a brazil magazinokban jelentette meg. Így már érthető, hogy hogy kerülhetett a lapokba ez a szexista, hím-soviniszta kampány. A latin országokban nyilván sokkal nehezebben emésztik meg a macsók, hogy a nők is szeretnének motort vezetni.

Nemrég a férfiak még azért kampányoltak, hogy a nők nehogy az autók volánja mögé kerüljenek. Magyarországon a mai napig is elhangzik, hogy a nőknek nem kellene vezetniük. De ez? Hogy most már motorozni is akarnak?

Ahhoz azért bátorság kell, és stabil, férfiakból álló vásárlóbázis, hogy egy motorgyár megengedhesse magának, hogy a potenciális vásárlók 50%-át elutasítsa. Vagy nagyon nagy bizonyosság arról, hogy a nők úgysem fognak soha motort vezetni.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Egy csomó filmet megnéztünk már a világvégéről, az apokalipszisről meg a nagy világégés utáni életről,...
Bővebben...
Tavaly ősszel cseréltem motort, ezért még nem volt akalmam az "új motoromat" próbálgatni. "Maradj...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!