Csak 50 hely van a jubileumi vezetéstechnikai tréningünkre június 26-án

10 nemzetkozi noi motoros nap 302006-ban június 26-án indult el a Csajokamotoron.hu oldal, idén tehát tíz évesek leszünk néhány hét múlva. A születésnap alkalmából jubileumi motoros napot szervezünk a Hungaroringre.

Mivel a gyerekek még kicsik, nem tudom vállalni a két napos túrát, amivel a korábbi években ünnepeltük a CsaM születésnapjait. Viszont azt sem akarnám, hogy megemlékezetlenül teljen el ez a nagy ünnep. Kapóra jött hát, hogy a Hungaroring Motoros Akadémia és a Pest megyei Baleset-Megelőzési Bizottság is nyitottan állt az ötletemhez: legyen ismét tréning a ringen!

Ez volt a jó hír.

A rossz hír az, hogy ahogy a 10. Nemzetközi Női Motoros Napon, most is csak 50 főt tud fogadni a tanpálya. És mivel azt szeretnénk, hogy minél több motoros nőnek legyen lehetősége kipróbálni magát a terepen és az aszfalton is, első körben olyanok jelentkezését várjuk, akik nem voltak ott május 7-én a Hungaroringen.

HIRDETÉS (x)

A tréning reggel 10-15 óráig tart, és ismét változatos, és sűrű programot terveztünk be:

A PMBB motoros rendőroktatók által vezetett egész napos vezetéstechnikai tréning mellett a Motoros Akadémia instruktorai a földes pályán motorozás rejtelmeibe is bevezetnek minket, de emellett lesz elsősegély oktatás és a járművek műszaki felmérésére is lesz a helyszínen szakember. A többi pedig még nekem is meglepetés, a pontos részleteket később emailben küldjük el a jelentkezőknek.

Ha tehát szeretnél ott lenni velünk ezen a jubileumi motoros napon, és részt vennél egy ingyenes vezetéstechnikai tréningen, valamint nem voltál ott május 7-én, akkor kattints az alábbi linkre, és az adataid megadásával küldd el a jelentkezésed.

Ahogy írtam, mindössze 50 fő jelentkezését fogadja el a rendszer, ha nem sikerül jelentkezned, akkor valószínűleg betelt minden hely. Ebben az esetben írj nekem egy emailt, és ha valaki később lemondaná a részvételt, még esélyed lehet beugrani helyette.

Mivel ezt azt hiszem nem írtam még, a tréningre CSAK CSAJOK jelentkezhetnek.

Kérlek, csak akkor jelentkezz, ha tényleg el tudsz jönni, ne foglald le a helyet olyantól, aki szívesen ott lenne!

Hogy a többiek se maradjanak le az ünneplésről, tervben van egy egy napos motorozás június 25-én. Az irány még kérdéses... esetleg egy Balaton-kör simán beleférne.

Ha szeretnél velünk tartani, vagy van más túraötleted, írd meg hozzászólásban!

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...
Sosem voltam a konyha ördöge/tündére, de miután a motorok már a téli álmukat alusszák, én...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!