Csak 50 hely van a jubileumi vezetéstechnikai tréningünkre június 26-án

10 nemzetkozi noi motoros nap 302006-ban június 26-án indult el a Csajokamotoron.hu oldal, idén tehát tíz évesek leszünk néhány hét múlva. A születésnap alkalmából jubileumi motoros napot szervezünk a Hungaroringre.

Mivel a gyerekek még kicsik, nem tudom vállalni a két napos túrát, amivel a korábbi években ünnepeltük a CsaM születésnapjait. Viszont azt sem akarnám, hogy megemlékezetlenül teljen el ez a nagy ünnep. Kapóra jött hát, hogy a Hungaroring Motoros Akadémia és a Pest megyei Baleset-Megelőzési Bizottság is nyitottan állt az ötletemhez: legyen ismét tréning a ringen!

Ez volt a jó hír.

A rossz hír az, hogy ahogy a 10. Nemzetközi Női Motoros Napon, most is csak 50 főt tud fogadni a tanpálya. És mivel azt szeretnénk, hogy minél több motoros nőnek legyen lehetősége kipróbálni magát a terepen és az aszfalton is, első körben olyanok jelentkezését várjuk, akik nem voltak ott május 7-én a Hungaroringen.

HIRDETÉS (x)

A tréning reggel 10-15 óráig tart, és ismét változatos, és sűrű programot terveztünk be:

A PMBB motoros rendőroktatók által vezetett egész napos vezetéstechnikai tréning mellett a Motoros Akadémia instruktorai a földes pályán motorozás rejtelmeibe is bevezetnek minket, de emellett lesz elsősegély oktatás és a járművek műszaki felmérésére is lesz a helyszínen szakember. A többi pedig még nekem is meglepetés, a pontos részleteket később emailben küldjük el a jelentkezőknek.

Ha tehát szeretnél ott lenni velünk ezen a jubileumi motoros napon, és részt vennél egy ingyenes vezetéstechnikai tréningen, valamint nem voltál ott május 7-én, akkor kattints az alábbi linkre, és az adataid megadásával küldd el a jelentkezésed.

Ahogy írtam, mindössze 50 fő jelentkezését fogadja el a rendszer, ha nem sikerül jelentkezned, akkor valószínűleg betelt minden hely. Ebben az esetben írj nekem egy emailt, és ha valaki később lemondaná a részvételt, még esélyed lehet beugrani helyette.

Mivel ezt azt hiszem nem írtam még, a tréningre CSAK CSAJOK jelentkezhetnek.

Kérlek, csak akkor jelentkezz, ha tényleg el tudsz jönni, ne foglald le a helyet olyantól, aki szívesen ott lenne!

Hogy a többiek se maradjanak le az ünneplésről, tervben van egy egy napos motorozás június 25-én. Az irány még kérdéses... esetleg egy Balaton-kör simán beleférne.

Ha szeretnél velünk tartani, vagy van más túraötleted, írd meg hozzászólásban!

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!