MX Szandra segítséget kér

molnar alexandraA jelenleg egyik legsikeresebb motokrossz versenyző hölgy, Molnár Alexandra várja a segítő szándékú cégek vagy magánszemélyek segítségét ahhoz, hogy kijuthasson az MX Női Európa Kupára Lengyelországba.

"Sziasztok!

Molnár Alexandra vagyok, motocross versenyző. Jelenleg a Magyar Női Bajnokságban és a Nemzetközi MxMania Kupa női kategóriájában versenyzem, és 2-2 forduló után mindkét sorozatot vezetem.

Bár a Kupa következő fordulója május 22. (Kőszárhegy), én ezen a hétvégén, más helyszínen szeretnék bizonyítani. Lengyelországban, Cieszyn ad otthont az egy fordulós Női Európa Kupának, ahol Magyarország legjobb női enduro versenyzőjével, Szekeres Viktóriával szeretnénk képviselni hazánkat.

HIRDETÉS (x)

Nem lesz könnyű dolgunk, hiszen a 49 nevező azt is jelenti, hogy már az első nap limitet kell futni, hogy a futamokon a rajtrács mögé állhassunk. Mindemellett a két napos programban 3x15 perc + 2 körös futam szerepel, ami szintén egy új dolog számomra.

Sajnos jelenleg nem áll rendelkezésemre a megfelelő anyagi háttér ahhoz, hogy részt tudjak venni ezen a versenyhétvégén. Mindemellett pozitívan gondolkodom, folytatom a felkészülésem, és meglátjuk, mit hoz a következő néhány hét. Remélem megoldódnak a problémák és ott lehetek ebben a világbajnoki menőkkel tűzdelt mezőnyben!

Szponzorokat, támogatókat keresünk!"

Kérlek, ha van lehetőséged, segíts Alexandrának, hogy ott lehessen Lengyelországban!

Szandra elérhetőségei a következők:

Molnar Alexandra

OTP Bank: 11773315-00846008

Tel.szam: +36/30-732-2448

E-mail: szand2514@gmail.com

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!