A csajok is számítanak

Néhány amerikai motorépítő nő összefogott, és egy 44 láb hosszú kamionnal kelnek útra 2010-ben, hogy minden nagyobb motoros rendezvényen megmutassák magukat.

A "Chicks Rule & Boys Drool Tour" keretében ezek a motoros csajok minden alkalommal szemináriumokat, divatbemutatokat, könyvdedikálásokat szerveznek, és híres motoros nőket látnak vendégül. Az esemény ötletadója Athena "Chickie" Ransom, a Vagabond Choppers tulajdonosa. Chikie azt szeretné, ha a program által még több nő kezdene motorozni, ésbátrabban nyúlnának a motorkerékpárjaikhoz,ha valamit javítani kell rajta.

HIRDETÉS (x)

A túra folyamán minden már motorozó nő betekintést nyehet a női motorosoknak szóló kínálatba a ruházattól elkezdve az összes szükséges felszerelésen keresztül a kifejezetten nőknek épített, egyedi motorokig. A kamion 12 amerikai motoros rendezvényt érint majd, köztük olyan nagy tallkozókat is, mint a Daytona Bike Week, a new orleans-i Bike Week és a Sturgis Rally.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mivel a jó idő csak nem lankad, így a holnapi napot is motorozással fogom tölteni,...
Bővebben...
Régi vágyam volt, hogy ismét kutya tulajdonos legyek. A héten teljesült a vágyam, kis tappancsok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!