Pink kislánya 5 évesen motorozik

pink carey heart willowPink férje, a negyvenéves Carey Heart, a nyugalmazott freestyle motocross versenyző már most elkezdte tanítgatni kislányuknak a motorozás alapjait.

A vagány apuka már kétévesen felültette maga elé a motorra a kislányt, amin persze a közvélemény felháborodott. A sok szakértő tudni vélte, hogy az apuka veszélyezteti a kislány testi épségét. Pink akkor csak annyit nyilatkozott, hogy ha valakinek több motoros tapasztalata van, mint Carey-nek, akkor az elmondhatja a véleményét, bár nem biztos, hogy kíváncsi rá.

Carey Heart 4 évesen kapta meg első motorját édesapjától. Eleinte csak közös időtöltésnek szánták a motorozást, de mivel a kisfiú tehetségesnek bizonyult, hat évesen elkezdett versenyezni, 18 évesen az AMA profi supercross versenyzője lett. Ő mutatta be az első blackflipet 250 cm3-es motoron.

 

HIRDETÉS (x)

Szóval az aggódó rajongók megnyugodhatnak. Pink és Carey kislánya jó kezekben van. És ezentúl az apuka is sokkal kevesebbet fogja veszélyeztetni a kislány testi épségét, ugyanis Willow már nemsokára öt éves, és saját motort kapott, amin nagyon ügyesen motorozik apukája instruálása alatt. Ha így folytatja, még motorversenyző is lehet belőle. A büszke apuka az Instagramon osztotta meg róla ezt a rövid filmet.

{nomultithumb}

pink carey heart willow motorozas

Forrás: Instagram

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!