A Világ legnagyobb női motoros találkozója - Világrekord kísérlet

vilagrekord kiserletVasárnapra időzítették a szigetországi motoros nők azt a rekordkisérletet, amellyel a legtöbb motoros nőt kívánják egyszerre egy eseményre összehozni.

A Facebook eseményre előre regisztrálók száma alapján jó eséllyel meglesz a világrekord, hiszen ilyen nagyszabású női motoros rendezvény eddig sehol a föld kerekén nem volt. Persze, hogy az eddig jelentkező közel 1000 főből hányan mennek el valóban a londoni Ace Caféhoz, az már más kérdés, ha lesz róla információ, mindenképp eláruljuk majd azt is.

Ha netán még utolsó pillanatban csatlakoznál te is az eseményhez és egy bő gázzal kigurulsz az Egyesült Királyságba, semmiképp ne felejts el fotózni és tudósítani a Csajokamotoron.hu-t! És persze minden érdekes arcot örökíts meg nekünk.

HIRDETÉS (x)

Hogy a összejövetelnek értelme is legyen, a szervezők vezetett túrákat is szerveznek erre a napra, valamint a támogatóknak köszönhetően mindenféle értékes ajándékot lehet majd nyerni a tombolán. Természetesen hogy az esemény ne múljon el nyomtalanul, különböző ajándéktárgyakat is készítettek, amelyeket Londonban a legendás Ace Café-nál lehet majd megvásárolni.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...
Ömlik a médiából, hogy irány a márkakereskedés, bírja-e a vas az új nyálat. Megkérdeztem. Fölháborodtam. Ugyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!