Hóban, fagyban

Komoly piaci szegmenssé váltak a motoros nők Kanadában és az Egyesült Államokban. A gyengébbik nem bizonyítási vágyára külön „ipar” épül, hiszen a hölgyek gyakran sokkal keményebb dolgokat bevállalnak, mint a férfiak.

Nem csoda tehát, ha van piaca a női fazonú termoruháknak, és érdemes a nők testfelépítésének megfelelő kiegészítőket, eszközöket gyártani. Nem állítom, hogy a csajok bátrabbak, de azok, akik közülük férfias hobbit választanak, mindig próbálnak kétszer annyit teljesíteni, mint a férfiak, csak, hogy bizonyítsanak.

Az Alaszkában élő Philip Freeman már évek óta szervez motoros túrákat a világ több részére. Õ maga is megjárta már Afrikát, Észak- és Dél-Amerikát, sőt még Japánt is motorral. Évtizedes tapasztalata jó garancia egy sikeres vállalkozáshoz is. Az általa szervezett túrákon a bevállalós motorosokat komplett személyzet kíséri a túravezetőn kívül szakáccsal, szervizbusszal, hogy ne legyen semmi komolyabb probléma, a résztvevőknek mégis megmarad a nomád túra élménye.

HIRDETÉS (x)
Idén már indult egy kizárólag női motorosoknak meghirdetett túra. A hatalmas sikeren, és a túljelentkezésen felbuzdulva a 2007-es szezonban ismét elindul a „Girls Gateway” nevű kaland. A csupa csajból álló csapatot két tapasztalt hölgy vezeti majd végig Alaszka gyönyörű tájain. A résztvevők meglátogatják a környék legmagasabb hegyét, a 6096 méter magas Mount McKinley-t, a Thompson Pass-t, számtalan gleccsert, miközben megcsodálhatják a vadregényes természetet.

A túra hét napon és nyolc éjszakán keresztül tart majd. A bátor amazonok több mint 1600 kilométert motorozhatnak főleg hidegben, hóban, fagyban, de többnyire aszfalton, és napi húsz órában, nappali világosságban. A zord körülményekért cserében viszont egy életre szóló kalandot, majd irigységtől sárguló barátokat kapnak.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten nem készült kép, mert ahelyett, hogy gyógyulnánk most épp az egész család egyszerre...
Bővebben...
Ha az időjárás ilyen kegyes marad, és szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet, akkor 1-2...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!