Több női motorost!

tobb noi motorost 4Az Amerikai Motorkerékpáros Szövetség (AMA) a közelmúltban indította útjára a Motorozzanak a nők elnevezésű kampányát. A kezdeményezés célja, hogy minél több női motoros csábítsanak a motorozás, motorsport világába, és segítsék őket ilyen irányú céljaik elérésében.

Az ösztönzés videókkal, interneten közzétett on-line tartalmakkal és az AMA főhadiszállásán megrendezett Nemzetközi Női Motoros Nap megrendezésével történt. „Első lépésként több videofelvétellel próbáljuk a motorozással szimpatizáló, illetve az azt kevésbé, vagy egyáltalán nem ismerő nők körében kedveltté, vonzóvá tenni a motorozást. A felvételeken női motorosok szerepelnek, akik saját tapasztalataikról, élményeikről beszélnek, így megosztva azokat a nézőkkel." – mesélte el Maggie McNally-Bradshaw, az AMA igazgatósági elnöke.

„A videók a motorsportra, a bajtársiasságra és az egyedi élményekre fókuszálnak, melyeket a motorozás nyújt. Minden tagunkat és a motorkerékpár-iparban ténykedő szervezetet, céget arra biztatunk és kérünk, hogy terjesszék, osszák meg ezeket a propaganda anyagokat, - és azokat a tapasztalatokat, melyek a motorozás nyújtotta pozitív dolgokról szólnak, - így eljuttatva azokat a világ minden szegletébe.„

HIRDETÉS (x)

Remélhetőleg, a kampánynak köszönhetően olyan helyekre is eljut az ige, ahol még a nők nem kaptak elég inspirációt, bátorítást arra, hogy motorra pattanjanak. Egyre több bátor csaj húzza a gázt, de a félénkebbek számára mindenképp kell egy kezdő lökés, némi biztatás ahhoz, hogy beinduljon a motorozás iránti szerelem. Az AMA kezdeményezése erre utazik. Csajok! Nyeregbe!

 


 

Te is motoros csaj vagy? Szeretnél beszélni róla?

Küld el a motorossá válásod történetét néhány jó minőségű motoros fotóddal együtt email címünkre, és ha megjelenik, ajándékba Csajok a motoron pólót küldünk. A levélbe ne felejtsd el beleírni a pólóméreted és a levelezési címedet sem.

Ha nincs ötleted, miről is írhatnál, nézd meg a többiek beszámolóit ezen a linken!

tobb noi motorost 1tobb noi motorost 3

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!