Meghalt a vétlen robogós lány

robogo balesetKedden történt az a súlyos baleset, melyben két segédmotor ütközött frontálisan. A vétlen áldozat, egy 16 éves lány a kórházban belehalt sérüléseibe.

Kemenesszentmárton és Celldömölk között haladt egymással szemben a két jármű, mikor a 16 éves fiatalember által vezetett segédmotor kerékpár áttért a szemközti sávba, ahol egy Yamaha robogón közlekedő, szintén 16 éves lánnyal ütközött frontálisan.

Habár a lány bukósisakot viselt, olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kétszer is újra kellett éleszteni a kórházba szállítás előtt. Másnap azonban a kórházban belehalt sérüléseibe.

HIRDETÉS (x)

A balesetet okozó fiatalember egy agyrázkódással megúszta az esetet. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, valamint azt is, hogy a fiú által vezetett motorkerékpár valóban megfelel-e a segédmotorkerékpárokra vonatkozó korlátozásoknak.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!