Segítsünk Rékának!

dobos rekaA csinos motoros lány 2014. december 24-én munkába menet szenvedett autóbalesetet, melynek következtében egy életre lebénult.

A mindössze 22 éves Dobos Rékát már több mint egy hónapja intenzív osztályon kezelik. A súlyos autóbaleset következtében a C6 és C7-es csigolyái sérültek meg és tüdőzúzódást is kapott. Úgy tűnik, hátralévő életében már nem fog tudni lábra állni.

Eddig két csigolyaműtéten esett át, és még további hetekig intenzív ellátásra szorul. Rehabilitációja, mobilizálhatósága, mindennapi életének megszervezése, a lakás átalakítása nagy anyagi terhet jelent majd családja számára.

HIRDETÉS (x)

A 48 éves pedagógus anyuka és az 56 éves cukorbeteg, műszerész apuka még egy 17 éves lányt is nevel, aki glutén- és laktózérzékeny, ami további nehézségeket és anyagi áldozatokat kíván a családtól.

A motorosok gyűjtésbe kezdtek, hogy anyagilag is támogassák Réka családját. Ha módodban áll, és szeretnél segíteni, a következő számlaszámra utalhatod a kívánt összeget:

12051003-00153216-00200006 (Raiffeisen Bank), a közleménybe írd be "Dobos Rékának"

Nemzetközi bankszámlaszám (IBAN): HU37 1205 1003 0015 3216 0010 0009

Az adományokat március 31-ig gyűjtik majd, az összegyűlt pénzt a MoTaMoT alapítcvány természetesen 100%-ban átadja Réka családjának.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...
Sosem voltam a konyha ördöge/tündére, de miután a motorok már a téli álmukat alusszák, én...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!