Rózsaszín a mellrák ellen

mellrak 01A rózsaszín többet jelent puszta színnél a Harley-Davidson-nal motorozóknak, a márka rajongóinak, a gyártónak és kereskedőinek.

A Harley-Davidson Pink Label program 2010-ben indult, és mostanra több mint 1,3 millió dollárt gyűjtött össze azon szervezetek működéséhez, melyek a mellrák ellen küzdenek. Az ABCD (After Breast Cancer Diagnosis,), - mely azon személyeket segíti, akiknél diagnosztizálták a betegséget, - harmadik támogatottként csatlakozott a programhoz. Az NBCF (National Breast Cancer Foundation, Nemzeti Mellrák Alapítvány) és a YSC (Young Survival Coalition, azon fiatalok egyesülete, akik sikeresen gyógyultak ki a mellrákból) már eddig is a Harley-Davidson Pink Label program támogatottja volt, és segítették, illetve támogatták a betegségben érintetteket.

HIRDETÉS (x)

„Ennek az együttműködésnek az ereje megváltoztathatja a világot" - mondta Claudia Garber, a Harley-Davidson kereskedelmi igazgatója. „A Pink Label egy egész évre kiterjedő tevékenység, mellyel segítjük és támogatjuk azokat a bátor embereket, akik érintettek a mellrák által. Ezek az emberek inspirálnak minket abban, hogy mindig húzzuk a gázt, és ne álljunk meg soha."

2015-ben a Pink Label program kiszélesedik abban, hogy a gyártó a rózsaszín szín jegyében készít több terméket is. Elsőként egy három az egyben bőrdzseki kapható majd. Mindegyik termék a változás erejével fog hatni.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...
Március 12. Landoltunk 3 hét után itthon. Életem nyaralása volt... Már gyanús volt, hogy hárman írtak...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!