Szavazz a legszexibb tűzoltóra!

tuzolto szavazasMár tegnap reggel óta lehet szavazni, hogy ki legyen az a szerencsés tűzoltó, aki a CsaM 2015-ös jótékonysági naptárának címlapján együtt szerepel majd a motoros csajokkal.

 

Közeledik a fotózás ideje, már megvolt a ruhapróba, és lassan eldől, hogy milyen motorok kerülnek a naptárba. Bár az eredeti terv szerint, minden motoros hölgy a saját motorján pózol majd a pilisvörösvári önkéntes tűzoltók szertárában, végül a tűzoltós téma miatt előnyt élveznek a piros motorok.

Gyűlnek a támogatók is, akiknek listáját folyamatosan frissítjük a jótékonysági naptár oldalán. Lassan összegyűlik a szükséges összeg a nyomdaköltségre és a naptár előállítására.

HIRDETÉS (x)

Habár a naptár hónapjainak témáját a tűzoltók mindennapjainak történései adják majd, a korábbi évekhez hasonlóan a címlapon megjelenik majd a támogatott szervezet valamilyen formában. Ezúttal azt találtuk ki, hogy egy valódi tűzoltó pózol majd a csoportképen a motoros lányokkal. Hogy a rengeteg jóképű - és jótestű - tűzoltó közül ki legyen a szerencsés, aki a lenge öltözetű lányok koszorújában mosolyoghat majd a kamerába, szavazásra bocsájtjuk.

A jótékonysági naptár nyilvános facebook csoportjában már tegnap reggel óta lehet szavazni a bátor tűzoltókra. Szavazz te is, hogy melyik tűzlovagot látnád legszívesebben a naptárban! A szavazás 2014. november 3-án déli tizenkettőig tart.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!