Szavazz a legszexibb tűzoltóra!

tuzolto szavazasMár tegnap reggel óta lehet szavazni, hogy ki legyen az a szerencsés tűzoltó, aki a CsaM 2015-ös jótékonysági naptárának címlapján együtt szerepel majd a motoros csajokkal.

 

Közeledik a fotózás ideje, már megvolt a ruhapróba, és lassan eldől, hogy milyen motorok kerülnek a naptárba. Bár az eredeti terv szerint, minden motoros hölgy a saját motorján pózol majd a pilisvörösvári önkéntes tűzoltók szertárában, végül a tűzoltós téma miatt előnyt élveznek a piros motorok.

Gyűlnek a támogatók is, akiknek listáját folyamatosan frissítjük a jótékonysági naptár oldalán. Lassan összegyűlik a szükséges összeg a nyomdaköltségre és a naptár előállítására.

HIRDETÉS (x)

Habár a naptár hónapjainak témáját a tűzoltók mindennapjainak történései adják majd, a korábbi évekhez hasonlóan a címlapon megjelenik majd a támogatott szervezet valamilyen formában. Ezúttal azt találtuk ki, hogy egy valódi tűzoltó pózol majd a csoportképen a motoros lányokkal. Hogy a rengeteg jóképű - és jótestű - tűzoltó közül ki legyen a szerencsés, aki a lenge öltözetű lányok koszorújában mosolyoghat majd a kamerába, szavazásra bocsájtjuk.

A jótékonysági naptár nyilvános facebook csoportjában már tegnap reggel óta lehet szavazni a bátor tűzoltókra. Szavazz te is, hogy melyik tűzlovagot látnád legszívesebben a naptárban! A szavazás 2014. november 3-án déli tizenkettőig tart.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!