Dobos Kriszti kiállítás nyílik Ócsán

dobos kriszta bormuvesA bőrműves Dobos Kriszti remekműveit tekinthetik meg az érdeklődők az Ócsai Tájházban szeptember közepétől november végéig.

 

 

A Kulturális Örökség Napján, szeptember 21-én lesz a megnyitója Kriszti kiállításának, aki a Népművészet Ifjú Mestere díjas művész.

A „Hagyományok bőrrel szegett határain: Avagy hogyan húzzuk a bőrmesterség széleit mai korunk alakjára?" címet viselő tárlatot Molnár Imre, Ferenczy Noémi díjas bőrműves iparművész nyitja meg, akitől Kriszti megtanulta a bőrművesség csínját-bínját.

A program zenei aláfestése sem marad el, ugyanis fellép a Regélő Fehér Táltos Dobcsapat, hogy még érzékletesebbé tegye az egyébként is élmény dús napot.

A motoros nyeregtáskák kapcsán már írtunk a tehetséges hölgyről, de élőben is érdemes megnézni a munkáit.

HIRDETÉS (x)

Az évek során nem csak a Népművészet Ifjú Mestere címet kapta meg Kriszti, hanem a „Magyar Kézműves Remek" elismerő címet is, a motoros nyeregtáskából és hátsó táskából álló kollekciója kapcsán, melyről az említett interjúban már szó esett.dobos kriszta kiallitas

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Miközben szerveztem a csamos napot, azért folyamatosan a fejemben motoszkált, hogy még lehet idén olyan...
Bővebben...
Még mindig nem tudjuk, hogy mi baja a motoromnak, lévén, hogy megint nem ültem rajta...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!