Újra nyitva a CsaM webáruház

parkolotablaAz egyhónapos nyári szünet után beköszöntött az ősz, és mi ismét megnyitottuk webáruházunkat.

 

Habár az újdonságokra még egy kicsit várni kell, a régi, bevált termékeinket ismét megrendelheted az online felületen. A rendelés menete egyszerű, a kiválasztott terméket rakd a kosárba, majd a pénztár linkre kattintva kövesd az utasításokat!

Csajoka motoron motoros nőknek tervezett vagány pólói, a sisakmatricák, felvarrók és kendők mellett egyéb ajándéktárgyakat is találsz. Ezen kívül továbbra is válogathatsz a Louis katalógus termékeiből, amelyek közül elsősorban szintén a női motorosokat célzókat válogattuk össze.

HIRDETÉS (x)

Minden motorosnak jó szolgálatot tesznek a különféle motoros táskák, az egyik legjobb vétel a Louis hengertáska. A sikertermékek között szerepel a motorláncos sörnyitó és a kézi varrógép is, amellyel a motoros cipődet vagy akár a sátrad elszakatd ponyváját is megjavíthatod.

A termékeket folyamatosan bővítjük, hamarosan újabb meglepetésekkel készülünk. Ha kínálatunkban mégsem találod azt, amire szükséged lenne, írj emailt!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mivel a jó idő csak nem lankad, így a holnapi napot is motorozással fogom tölteni,...
Bővebben...
Régi vágyam volt, hogy ismét kutya tulajdonos legyek. A héten teljesült a vágyam, kis tappancsok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!