Miért motorozom?

whyIRideterA legújabb on-line sorozat, a „Why I Ride" nincs semmilyen összefüggésben a már ismert, "Why We Ride"-dal, csupán annyiban, hogy itt is arról szól a történet, hogy szereplői miért is hódolnak a motorozásnak.

 

Az új web-mozi második epizódjában egy brooklyni fiatal csaj, Leslie Padoll mesél arról, hogy hogyan talált vigaszt és megnyugvást a motorozásban a női nemet ért megvetés és egyéb szociális kihívások megélésének során.

Magabiztossága az útjain szerzett tapasztalatokkal, visszajelzésekkel egyre nőtt, és ez a tény segített neki abban, hogy legyőzze saját, személyes akadályait. A sorozatban saját történetét mutatja be, és remélhetőleg sok, hasonló sorsú csaj is erőt és ihletet merít majd belőle.

HIRDETÉS (x)

A film sajnos csak angolul elérhető:

Why I Ride Episode 2 from ALCHEMYcreative on Vimeo.

Oszd meg velünk te is a történeted! Írd meg, hogy te miért motorozol, küldd el az email címünkre néhány jó minőségű fénykép kíséretében, és ha megjelenik az írás, ajándék Csajokamotoron.hu pólót küldünk.whyiride

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mivel a jó idő csak nem lankad, így a holnapi napot is motorozással fogom tölteni,...
Bővebben...
Régi vágyam volt, hogy ismét kutya tulajdonos legyek. A héten teljesült a vágyam, kis tappancsok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!