Hárman is ajándékot kaptak a véleményükért

Tartalomjegyzék

csajokamotoron kérdőívVasárnapig válaszolhattatok kérdéseinkre, a válaszokból pedig készítettünk egy rövid összeállítást. Most kiderül az is, hogy ki volt a három szerencsés kitöltő.

Sikerélménynek éltük meg, hogy ezúttal sokkal nagyobb volt az érdeklődés, feleannyi idő alatt 23%-kal többen töltötték ki a kérdőívünket, mint 2011-ben. A kitöltők között pedig ezúttal többen voltak az erősebb nem képviselői, az összes válaszadó 26%-a férfi.

Valamelyest változott a válaszadók életkora is. Idén valamivel idősebbek azok, akik hangot adtak a véleményüknek, viszont a különbség nem csak az a három év, ami a korábbi kérdőív óta eltelt. Az életkorbeli változás miatt a demográfiai jellemzők is módosultak természetesen: az iskolai végzettség általánosan magasabb, a családi állapot jellemzően élettársi kapcsolat vagy házasság, és a válaszolók 82%-a aktív dolgozó, mindössze 18% tanuló, vagy más inaktív (pl. GYES-en, GYED-en lévő kismama).

HIRDETÉS (x)

{n3ttemplate 13}Fontos megjegyezni, hogy az eredmények nem reprezentatívak, nem az összes olvasónk véleményét mutatják és nem is az összes magyar motorosét, csupán azokét, akik felfigyeltek a felhívásunkra, és fontosnak tartották, hogy megosszák a véleményüket, vagy szerettek volna nyerni. Ez utóbbi lehetőséget bizonyítja az is, hogy arra a kérdésre, hogy milyen témákat olvasnának még szívesen, a nyereményjátékok magasan vitték a pálmát a motoros termékek és a szolgáltatások bemutatása előtt.

miota motorozol

Mivel 2012-ben nagy baby boom volt a motoros csajok körében, fontosnak tartottuk, hogy kiderítsük, hogy állnak olvasóink a gyerek-kérdéshez. A válaszadóink 47%-ának még nincs gyereke, és 18% írta azt, hogy nem is tervezi, hogy legyen. A többi válaszból viszont az derül ki, hogy nincs hiány a motoros utánpótlásból. Gyors fejszámolással ki lehetne számolni, hogy összesen hány gyereket jelent, ha 21%-nak egy gyereke van, 23%-nak kettő, 5%-nak három vagy több bár az az  5%, aki az egyebet jelölte meg, nem tudom, mire gondolt.

 

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen témákat olvasnátok szívesen, és hogy kik nyertek, lapozz!

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!