Hárman is ajándékot kaptak a véleményükért

Tartalomjegyzék

csajokamotoron kérdőívVasárnapig válaszolhattatok kérdéseinkre, a válaszokból pedig készítettünk egy rövid összeállítást. Most kiderül az is, hogy ki volt a három szerencsés kitöltő.

Sikerélménynek éltük meg, hogy ezúttal sokkal nagyobb volt az érdeklődés, feleannyi idő alatt 23%-kal többen töltötték ki a kérdőívünket, mint 2011-ben. A kitöltők között pedig ezúttal többen voltak az erősebb nem képviselői, az összes válaszadó 26%-a férfi.

Valamelyest változott a válaszadók életkora is. Idén valamivel idősebbek azok, akik hangot adtak a véleményüknek, viszont a különbség nem csak az a három év, ami a korábbi kérdőív óta eltelt. Az életkorbeli változás miatt a demográfiai jellemzők is módosultak természetesen: az iskolai végzettség általánosan magasabb, a családi állapot jellemzően élettársi kapcsolat vagy házasság, és a válaszolók 82%-a aktív dolgozó, mindössze 18% tanuló, vagy más inaktív (pl. GYES-en, GYED-en lévő kismama).

HIRDETÉS (x)

{n3ttemplate 13}Fontos megjegyezni, hogy az eredmények nem reprezentatívak, nem az összes olvasónk véleményét mutatják és nem is az összes magyar motorosét, csupán azokét, akik felfigyeltek a felhívásunkra, és fontosnak tartották, hogy megosszák a véleményüket, vagy szerettek volna nyerni. Ez utóbbi lehetőséget bizonyítja az is, hogy arra a kérdésre, hogy milyen témákat olvasnának még szívesen, a nyereményjátékok magasan vitték a pálmát a motoros termékek és a szolgáltatások bemutatása előtt.

miota motorozol

Mivel 2012-ben nagy baby boom volt a motoros csajok körében, fontosnak tartottuk, hogy kiderítsük, hogy állnak olvasóink a gyerek-kérdéshez. A válaszadóink 47%-ának még nincs gyereke, és 18% írta azt, hogy nem is tervezi, hogy legyen. A többi válaszból viszont az derül ki, hogy nincs hiány a motoros utánpótlásból. Gyors fejszámolással ki lehetne számolni, hogy összesen hány gyereket jelent, ha 21%-nak egy gyereke van, 23%-nak kettő, 5%-nak három vagy több bár az az  5%, aki az egyebet jelölte meg, nem tudom, mire gondolt.

 

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen témákat olvasnátok szívesen, és hogy kik nyertek, lapozz!

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!