Segíts a válaszaiddal és nyerj!

Csajok a motoron kérdőív 2014Legutóbb három évvel ezelőtt firtattuk a véleményedet a munkánkkal kapcsolatban, így most ismét eljött az idő, hogy hallasd a hangod!

Ahogy a legutóbbi alkalommal is, szeretnénk megismerni látogatóink véleményét néhány számunkra fontos témában annak érdekében, hogy oldalunk a jövőben még jobban működhessen. A 2011-es kutatás eredményét itt olvashatod el.

Ismét készítettünk egy kérdőívet, ami nem terjed ki minden részletre, ezért a későbbiekben számíthatsz rá, hogy egy-egy konkrét témában megkérdezünk majd. Ha valami számodra fontosat kifelejtettünk volna, a kérdőív végén lesz lehetőséged leírni a saját szavaiddal, ami még eszedbe jutott.

HIRDETÉS (x)

Azok között, akik a kérdőív végén feltüntetik az e-mail címüket, összesen 3 darab 5000 Ft értékű Csajok a motoron vásárlási utalványt sorsolunk ki! A kérdőív kitöltésére február 23-ig van lehetőséged!

Előre is köszönjük a segítségedet!

Kattints ide a kérdőív kitöltéséhez!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!