S.O.S. ajándékötlet kéne?

ajandekcsomagokEgy hét múlva már mindenki tudni fogja, hogy mit hozott neki a Jézuska, de ma még nem biztos, hogy mindenki tudja, hogy mit adjon a szeretteinek. Nekem van egy ötletem.

Mivel a webáruházunkban megrendelt termékeke a Magyar Posta szállítja, a ma feladott ajándékok még jó eséllyel odaérnek a megrendelőhöz. Habár van még három munkanap, az ezután beérkező megrendeléseket kiszállítását már nem tudom garantálni Karácsonyig. Nem mondom, hogy esélytelen, de egyre kisebb az esély, hogy időben odaérjenek a csomagok.

Ellenben van egy remek ötletem:

Ha eddig nem vetted meg az ajándékot, valószínűleg ötleted sincs, hogy mit kéne ajándékozni, és ilyenkor születnek az agyament ajándékok, amik Karácsony után a kukában végzik. Ennél még az is jobb, ha pénzt adsz.. ez mondjuk még elmegy családon belül, de az elég hülyén venné ki magát, ha egy barátnak a zsebébe csúsztatnál egy ötezrest, hogy vegyél magadnak, amit gondolsz.

HIRDETÉS (x)

Na erre találták ki az ajándékutalványt. Úgy lephetsz meg valakit, hogy meghagyod neki a saját döntés lehetőségét. Így egész biztos, olyasmivel fogja meglepni magát, amit nagyon szeretne. A motoros csajok pedig tuti szeretnének valami csajos cuccot az áruházunkból.

Tehát ha te is úgy gondolod, hogy jó ötlet ajándékutalványt ajándékozni, KATTINTS ERRE A LINKRE!

Áruházunkban ugyanúgy, ahogy bármilyen más terméket, az ajándékutalványt is megrendelheted. Kitöltöd a megajándékozni kívánt személy nevét, címét, és persze a saját neved és címed, írsz egy pár sort ami a te személyes üzeneted, megadod, hogy mekkora összegű utalvánnyal szeretnéd meglepni, és kész. Illetve természetesen előtte ki kell fizetned az összeget nekünk.

Mikor kész a procedúra, az ismerősöd kap tőlünk egy emailt a te Karácsonyi üdvözleteddel, és egy egyedi kuponkóddal, amit csak ő tud levásárolni az áruházunkban.

Egyszerű nem? És még az utolsó pillanatban is megrendelheted.

Szerintem egy ilyen ajándéknak mindenki örülne!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Már az ötletelgetés első fázisait is végigkísérték a barátok, ismerősök aggódó kérdései: „biztos, hogy egyedül...
Bővebben...
Arról már írtam korábban különféle pontokba szedve, miért szeretek egyedül motorozni. A nyűgöket leszámítva rengeteg...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!