Legyél a Csajokamotoron.hu hírszerkesztője!

hirszerk copySzereted a motorokat, érdekelnek a motoros világ hírei, beszélsz nyelveket és jó íráskészséged van? Akkor rád van szükségünk!

Utoljára három évvel ezelőtt kerestünk munkatársat, és azóta Picar feladta a leckét az utódjának: önállóan dolgozott, gyorsan és pontosan fordított, helyesen írt magyarul, és szuperül megtanulta betördelni a híreket. Szóval most, hogy a munkája miatt már nem tud nekünk írni, egy ilyen munkaerőt keresünk.

A feladat külföldi (angol, német, olasz, spanyol, francia - fontossági sorrendben) oldalakon felkutatni a motoros nőket érintő, -érdeklő híreket, lefordítani őket, és feltölteni a szerkesztőségi rendszerünkbe. Hetente kb. 2-3 hírre van szükség, tehát nem állandó, bejelentett munkáról, hanem lájtos mellékesről van szó.

HIRDETÉS (x)

Akit keresünk, az lehetőleg maga is motoros nő, némi technikai tudással és érdeklődéssel, hiszen a cikkekben előfordulhatnak műszaki kifejezések is. "A" kategóriás jogosítvány előny, mert motoros szezonban előfordulhat, hogy rendezvényről kell tudósítani vagy motort kell tesztelni. Önálló vélemény, saját gondolat nem akadály. Fizetés megegyezés szerint.

Ha úgy érzed, neked való lenne ez a feladat, várjuk motivációs leveledet email címünkre legalább egy darab lefordított hírrel, az eredeti link megjelölésével.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Még a hosszú hétvégéből alig eszméltem fel. Hosszú hétvégén az Őrségben barangoltunk. De ezt a...
Bővebben...
Szoktam mondani, hogy az elhatározás, a kitartás, meg mittomén mik visznek előre. Meg hogy bizonyos...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!