2012 számokba fojtva

Boldog Új Évet Kíván a Csajokamotoron.hu!Ismét eltelt egy év, 2012-ben a Csajokamotoron.hu a hetedik évébe lépett és még a világnak sem lett vége. Hogy mi történt velünk az idei szezonban, arról beszéljenek a számok!

Közösségünknek a hetedik évre 5546 tagja van. Ez a szám folyamatosan nő, bár az utóbbi időben már kicsit lassabban. Hiába, lassan minden motoros nő csatlakozott hozzánk... Idén összesen 432 taggal lettünk többen a fórumon, 1073 új olvasó iratkozott fel a hírlevelünkre, a Facebook oldalunkon pedig átléptük a 6000 tagot.

A 2012-es év végére magazinunkban több mint 4000 cikket olvashattok, ezek közül 326 íródott idén (plusz ez), ami majdnem napi egy... ez semmi - gondolhatnád - de a hét évvel ezelőtti egyszemélyes szerkesztőséget már jócskán ki kellett bővíteni, és ehhez segítséget kellett kérnem. Az idei cikkek megírásában fórumunk tagjai közül többen részt vettek: Picar a napi híreket szerkeszti már jó ideje, Rácz Edina esemény beszámolókkal és érdekes, hosszabb írásokkal szórakoztat minket. Minára maradtak idén a motortesztek - összesen húsz motort próbált ki ebben az évben -, Molnár Alexandra pedig a Ladycross világába kalauzolt minket.

A webáruházat sem bírtam volna már egyedül, a termékek feltöltésében és a postázásban Lua és Ekusz segítettek. Köszönet jár a fórum moderátorainak, Baénak, Hermionének és Picarnak is, akiknek szerencsére idén nem volt sok dolguk. Köszönöm mindnyájuknak a sok segítséget!

HIRDETÉS (x)

A legolvasottabb tíz idei cikkünk ebben az évben: 

  1. Milyen motort vegyek elsőnek?
  2. Suzuki M800 Intruder 2011 Teszt
  3. Már majdnem tökéletes: Honda NC700S 2012 Teszt
  4. Mizsei Viktória
  5. Nyerj Belépőjegyet a 2012-es Budapest Motor Fesztiválra
  6. Motorbalesetben meghalt VV Lorenzo
  7. Mi jön még a B125 után?
  8. Borsodi Júlia
  9. Pocakos csajok a motor mellett
  10. Somfai Dorottya "keX"

Az összes eddigi cikkünk közül pedig a Különbözeti vizsga a "B125"-nél címűt olvasták ebben az évben a legtöbben.

Közösségi portálunkon, a CsamClubon 2012.07.03-án volt egyszerre a legtöbb látogató, ekkor összesen 315-en fórumoztak nálunk egy időben. Mára összesen 3279 témában összesen 237 820 üzenet íródott, de a blogoknál is szép nagy számokat láthatunk: 143 tagunk írt eddig blogot, és összesen 1470 blogbejegyzés született eddig. 

A legtöbben ebben az évben Gabsic Sajátmotor tesztjét olvasták el az MZ ETZ 251-ről. Ezt zéé77 Honda Lead 100 tartós tesztje követi, harmadik helyen pedig today "Hogyan ássuk alá minden motoros büszkeségünk AVAGY bénázás a lehető legtöbb ember előtt" című írása végzett.

A leghihetetlenebb számok a galériával kapcsolatosak: 1681 kategóriában összesen 59 204 képet töltöttünk fel eddig az elmúlt évek alatt, amiket 4 153 720 alkalommal néztetek meg. A képekhez 6854 hozzászólás érkezett, és mindez 8 GB tárhelyet vesz igénybe.

Talán ennyi elég is a számokból... A lényeg, hogy nélkületek mindez nem jöhetett volna létre. Így az év utolsó napján mindenki máshoz hasonlóan elgondolkodom, mi legyen az újévi fogadalmam, egyáltalán kell-e ilyen...

Az biztos, hogy 2013-ban is lesz Női Motoros Nap május 3-án, és a CsaM 7. születésnapja sem maradhat el június 21-23-i hétvégén. Hogy mi lesz a részletes program, azt majd együtt kitaláljuk, számítok a segítségetekre.

A 2013-as Jótékonysági Motoros Naptárunkat már most sikeresnek tekinthetjük, hiszen eddig 500 000 Ft-ot gyűjtöttünk össze a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola Alapítvány számára. Hogy jövőre lesz-e naptár, a ti lelkesedéseteken is múlik. Ahogy sok más is, ez is a jövő zenéje.

Addig is jó bulizást kívánok mindenkinek ma éjszakára, a következő évre pedig rengeteg motoros kilométert, olcsó benzint, sok pénzt (egyetek sok lencsét holnap!), szuper élményeket, egészséget, jó barátokat, és olyan motort, amit szeretnétek!

Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!