Megújultunk

Az olvasók igényei és a legújabb technikai fejlesztések felhasználásával a mai napon megújítottuk közösségi és hírportálunkat.

Csaknem másfél évnyi munka előzte meg a nagy eseményt. A Csajokamotoron.hu fennállásának három éve alatt folyamatosan merültek fel új ötletek, olvasói igények, és gyakran technikai akadályok is, amit a régi rendszerrel nehézkes volt megoldani. Ezért döntöttünk úgy, hogy egy sokkal rugalmasabban alakítható portált hozunk létre.

Mindezek figyelembevételével már 2008 januárjában elkezdtük előkészíteni az oldal felújítását. Akkor a tavasz és a sok nyári motoros program közbeszólt, így el kellett halasztani a munkát. Ezt az évet viszont arra szántuk, hogy megvalósítsuk végre az új elképzeléseket.

HIRDETÉS (x)

Az új, játékosabb és csajosabb külső mellett fontos szempont volt, hogy a cikkek könnyebben elérhetőek, megtalálhatóak legyenek az új rendszerben. Ezért rovatokat hoztunk létre. A hosszabb írások mellett pedig külön felületen jelennek meg a rövid motoros hírek.

Azok számára, akik elsősorban a közösségi élet miatt regisztráltak, változást jelent, hogy ismét egy domainnév alatt működik a fórum és a hírportál. Ezáltal mostantól (ismét) nem kell kétszer regisztrálni ha valaki egy cikkhez szeretne hozzászólni vagy vásárolni akar.

Motoros webáruházunk is új funkciókkal bővült: a termékeket mostantól értékelni is lehet, így ha valakinek van tapasztalata egy korábban megvásárolt árucikkel, segítséget nyújthat a többi vásárlónak.

Persze a munkának még nincs vége. Előttünk áll a régi írások és az áruház ismételt feltöltése, és a fejlesztéseket sem fejeztük még be. Goyoval, a webmesterrel együtt reméljük, hogy erőfeszítéseink nem lesznek hiábavalóak, és munkánkkal örömet szereztünk minden olvasónknak és felhasználónknak.

Örömmel veszünk minden véleményt az új oldallal kapcsolatban itt a cikk alatt, vagy a Motoros portálunkkal kapcsolatos újdonságok, kérdések, ötletek fórumában.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!