Megújultunk

Az olvasók igényei és a legújabb technikai fejlesztések felhasználásával a mai napon megújítottuk közösségi és hírportálunkat.

Csaknem másfél évnyi munka előzte meg a nagy eseményt. A Csajokamotoron.hu fennállásának három éve alatt folyamatosan merültek fel új ötletek, olvasói igények, és gyakran technikai akadályok is, amit a régi rendszerrel nehézkes volt megoldani. Ezért döntöttünk úgy, hogy egy sokkal rugalmasabban alakítható portált hozunk létre.

Mindezek figyelembevételével már 2008 januárjában elkezdtük előkészíteni az oldal felújítását. Akkor a tavasz és a sok nyári motoros program közbeszólt, így el kellett halasztani a munkát. Ezt az évet viszont arra szántuk, hogy megvalósítsuk végre az új elképzeléseket.

HIRDETÉS (x)

Az új, játékosabb és csajosabb külső mellett fontos szempont volt, hogy a cikkek könnyebben elérhetőek, megtalálhatóak legyenek az új rendszerben. Ezért rovatokat hoztunk létre. A hosszabb írások mellett pedig külön felületen jelennek meg a rövid motoros hírek.

Azok számára, akik elsősorban a közösségi élet miatt regisztráltak, változást jelent, hogy ismét egy domainnév alatt működik a fórum és a hírportál. Ezáltal mostantól (ismét) nem kell kétszer regisztrálni ha valaki egy cikkhez szeretne hozzászólni vagy vásárolni akar.

Motoros webáruházunk is új funkciókkal bővült: a termékeket mostantól értékelni is lehet, így ha valakinek van tapasztalata egy korábban megvásárolt árucikkel, segítséget nyújthat a többi vásárlónak.

Persze a munkának még nincs vége. Előttünk áll a régi írások és az áruház ismételt feltöltése, és a fejlesztéseket sem fejeztük még be. Goyoval, a webmesterrel együtt reméljük, hogy erőfeszítéseink nem lesznek hiábavalóak, és munkánkkal örömet szereztünk minden olvasónknak és felhasználónknak.

Örömmel veszünk minden véleményt az új oldallal kapcsolatban itt a cikk alatt, vagy a Motoros portálunkkal kapcsolatos újdonságok, kérdések, ötletek fórumában.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...
Sosem voltam a konyha ördöge/tündére, de miután a motorok már a téli álmukat alusszák, én...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!