Gurulás egy jó ügyért

altMárcius 13-án 168 motoros nő vonult végig Daytona utcáin.

Egészen pontosan 168 nő és két kutya, ráadásul mind egy-egy Harley-Davidson nyergében vettek részt az immár 5. alkalommal megrendezett jótékonysági felvonuláson.

HIRDETÉS (x)

Céljuk évről évre az, hogy felhívják a figyelmet a muszkuláris disztrófia nevű betegségre, és pénzt gyűjtsenek az amerikai Muscular Distrophy Association (MDA) számára. Idén 36 ezer dollárral gyarapították az alapítvány számláját. Az elmúlt öt évben pedig már összesen 179 ezer dollárt sikerült összegyűjteniük.

A résztvevők közt ott volt például Cris Sommer-Simmons, Cat Hammes és Karen Davidson (a Harley motoros ruhák egyik tervezője) és Laura Klock (a bonnevillei Salt Flats egyik női csúcstartója) is.

Díszvendégként egy oldalkocsiban utazva tette meg az utat egy kislány, Abbey Umali, aki az MDA egyik nagykövete.altaltalt

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!