Kell egy hely - CsamClub Szezonnyitó

CsamClub szezonnyitó a Columbus PubbanA korábbi évek tapasztalatai alapján úgy gondoltam, kell egy hely, és kell egy nap, amikor találkozhatunk.

Persze nehéz megoldani, hogy mindenkinek egyszerre legyen jó... de remélem sikerült egy olyan helyet találni, ahol havonta egyszer összehozhatunk egy traccspartit, ahol megbeszélhetjük a következő időszak túráit, eseményeit, és mindenki elmesélheti, mi volt vele mostanában.

HIRDETÉS (x)

A havi CsamClub gyűléseket a tervek szerint ezentúl minden hónap közepe táján, mondjuk minden hónap harmadik szerdáján fogjuk megtartani. Az első alkalom 2012. március 14-én a Columbus Pubban lesz, Budapest szívében, a Vigadó tér 4. szám alatt, a Columbus Rendezvényhajón. Így mindenki könnyen megközelítheti a helyszínt akárhonnan jön.

A pesti rakparton a hajó előtt fizető parkoló van, de motorral ingyen meg lehet állni. Gyülekező a helyszínen 18 órától, és amíg bírjuk maradhatunk. Főleg, mivel másnap Nemzeti Ünnep, és munkaszüneti nap. A CsamClub tagjai 15% kedvezményt kapnak a fogyasztásból.

A Columbus Pub Budapest egyik leggyönyörűbb helyszíne, kilátással a Budai Várra, úgyhogy kár lenne kihagyni ezt a lehetőséget. Várunk minden regisztrált tagot, lányokat és fiúkat, és mindazokat, akik eddig csak azért nem regisztráltak a fórumunkra, mert eddig nem hittek az online barátságokban! Ez az alkalom meg fogja változtatni a véleményüket.

Kérlek, hogy részvételi szándékodat jelezd a Facebookon, hogy előkészíthessék nekünk a megfelelő méretű termet.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Amikor ilyen nyomokra bukkansz, biztos lehetsz benne, hogy van valahol a közelben egy tündérkirálykisasszony. Mezítláb....
Bővebben...
Barn find. Ez az angol kifejezés. Egy nagyon jó barátom apjának haverjánál volt egy ilyen....
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!