Együtt a mellrák ellen

Öt motorépítő nő közös munkáját árverezik el egy jó ügy érdekében.

Augusztus 20-án, a Fat Fest 2006 elnevezésű rendezvényen az amerikai Illinois állam Gurnee nevű városában kerül sor először arra, hogy öt nő együtt épít egy motorkerékpárt egy nap alatt. Az öt részvevő: Athena Ransom "Chickie", motorépítő, a Vagabond Choppers tulajdonosa; Shorty, motorépítő, a Shorty Inc. tulajdonosa; Sarah Lyon motorszerelő és fotográfus; JoAnn Bortles fényező, a Crazy Horse Painting tulajdonosa; Katie Putman, aki Motorcycle Mechanics Institute-nál (MMI – Motorkerékpár Szerelő Intézet) végezte tanulmányait, és jelenleg a Mitch Bergeron Customs cég alkalmazottja; valamint egy jelenlegi MMI hallgató, Jayme Gray Kaliforniából.

HIRDETÉS (x)
A motorkiállítással, élő koncertekkel és árusokkal fűszerezett motoros találkozón elkészülő motorkerékpár az év hátralévő részében rendezvényről-rendezvényre vándorol majd. Az építés folyamatáról videofelvétel is készül, amit minden alkalommal levetítenek az érdeklődőknek. A jótékonysági árverésre a következő év tavaszán, a 2007-es Daytona Bikeweeken kerül sor.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Február 2-án hoztuk el a motort, és következő héten volt lehetőségünk arra, hogy egy kicsit...
Bővebben...
Ránéztem ma a hétvégi időjárás előrejelzésre. Bár tisztában vagyok vele, hogy gyakran még aznap este...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!