Együtt a mellrák ellen

Öt motorépítő nő közös munkáját árverezik el egy jó ügy érdekében.

Augusztus 20-án, a Fat Fest 2006 elnevezésű rendezvényen az amerikai Illinois állam Gurnee nevű városában kerül sor először arra, hogy öt nő együtt épít egy motorkerékpárt egy nap alatt. Az öt részvevő: Athena Ransom "Chickie", motorépítő, a Vagabond Choppers tulajdonosa; Shorty, motorépítő, a Shorty Inc. tulajdonosa; Sarah Lyon motorszerelő és fotográfus; JoAnn Bortles fényező, a Crazy Horse Painting tulajdonosa; Katie Putman, aki Motorcycle Mechanics Institute-nál (MMI – Motorkerékpár Szerelő Intézet) végezte tanulmányait, és jelenleg a Mitch Bergeron Customs cég alkalmazottja; valamint egy jelenlegi MMI hallgató, Jayme Gray Kaliforniából.

HIRDETÉS (x)
A motorkiállítással, élő koncertekkel és árusokkal fűszerezett motoros találkozón elkészülő motorkerékpár az év hátralévő részében rendezvényről-rendezvényre vándorol majd. Az építés folyamatáról videofelvétel is készül, amit minden alkalommal levetítenek az érdeklődőknek. A jótékonysági árverésre a következő év tavaszán, a 2007-es Daytona Bikeweeken kerül sor.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!