Motoros csajok az Echo TV-ben

Sokszor sokan megállapították már, hogy egyre több Hölgy pattan motorra és férfiakat megszégyenítő bátorsággal csap a lovak közé. Talán a XXI. századot tekinthetnénk a női motorosok forradalmának is.

A férfiak persze vegyes érzelemmel viseltetnek aziránt, hogy eme talán egyik utolsó bástyájuk ostromával sem hagynak fel a lányok, asszonyok. Azonban titkon a lelkük mélyén egyre többen már tisztelettel adóznak a női motorozás, női motorsport művelőinek térhódítása előtt.

 

HIRDETÉS (x)

Az ECHO TV stábja Mészáros Imre – Imi Blues – irányításával idén új motoros műsor készítésébe fogott bele „A gumid kopjon…” címmel, mely a motorosok világát mutatja be. A nézők „átélhetik a két keréken megtett túrák hangulatát, megismerkedhetnek klubokkal, baráti társaságokkal, motormárkákkal, megtudhatják, miért is gondolják úgy sokan, hogy a motorozás egy életforma, életérzés.”

A műsor készítői célul tűzték ki, hogy a soron következő adásaikban szeretnének hölgy motorosokat bemutatni, és ezzel színesíteni ezt az inkább férfias, de a hölgyek által egyre jobban meghódított világot. A műsorban Majzik Ibolya és Süli Eszter a pályamotorozás világából ad egy kis ízelítőt, Matusik Andrea pedig a gyorsulási versenyek hangulatába kalauzolja el a nézőket. A műsor más témákat is felölel, érdemes megnézni.

A forgatások igazán jó hangulatúak voltak, de egy műsorba természetesen nem lehet mindent egyszerre összezsúfolni. Azért a szerkesztők remélik, hogy annak ellenére is sikerül izgalmas összefoglalást nyújtani, hogy a hölgyek bővelkednek mondanivalóban és igazán szeretnek beszélni.

A műsor július 29-én szerdán 22.30-tól lesz az ECHO TV-n, illetve aki lemarad róla még a héten, a többszöri ismétlések egyikének alkalmával (csütörtök 16.30, péntek 10.30, 13.30, vasárnap 10.30) megnézheti, vagy később a netről is megtekintheti. A műsor készítői és a lányok is jó szórakozást kívánnak!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten megint nem volt motorozás, pedig az időjárás miatt akár lehetett volna. A nyakamba...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!