2012-es CSAM Jótékonysági Naptár fotózás

Tartalomjegyzék

altA tavalyi naptárhoz képest három hónapos csúszással kezdődött szeptemberben a 2012-es jótékonysági naptár fotózásának szervezése.

Kicsit döcögősen, kapkodva indult a projekt, ráadásul NaNa is pont ebben az időben kezdte meg egy hónapos motoros túráját. Tehát online egyeztetések mellett, de csak megindult az őrület!

A tavalyi naptárból tanulva, full gázon estünk neki a szponzorok felkutatásának és kitűztünk egy olyan célt, ami a kezdeti egy millió forintot azonnal megötszörözte! Mertünk nagyon álmodni és eldöntöttük, hogy MEGCSINÁLJUK és MEGMUTATJUK, HOGY MIRE VAGYUNK KÉPESEK, MI CSAJOK A MOTORON, A MENTŐMOTOROSOKÉRT!

HIRDETÉS (x)

2011 januárjában a Honda márkaklubok szövetségének évadnyitó rendezvényén motoros társak között halt meg Hiller Árpád, akihez a nagy forgalom miatt nem ért ki időben a mentő. Baleset esetén minden perc óráknak tűnik, ezért a szakképzett segítség gyors megérkezése életet menthet, minden esetben. Ezért tűztük ki célul idén az OMSZ Mentőmotoros Szolgálatának támogatását.

Egy 5 706 250 Ft-os Lifepack 15 kombinált EKG/defibrillátor megszerzése lett a cél, amit a Magyar Mentőmotor Alapítványnak szeretnénk átadni 2012 tavaszán!

Támogasd a Magyar Mentőmotor Alapítványt!
Számlaszám:
10700392-49679304-51100005

(Az átutalásra írd rá, hogy CSAM Naptár!)

A Jótékonysági Naptárt itt rendelheted meg

Már az első telefonálások alkalmával sikerült Sunny-nak egy olyan forgalmazót találnia, aki maga is motoros, és felajánlott a Medimarket nevében 500 000 Ft-ot a vételárból! Célunk, hogy a naptárak bevételéből tudjuk megvásárolni ezt az életmentő műszert, ehhez pedig 3 000 db naptárat kellene eladnunk, tehát a munka java még csak most kezdődik!

Teltek múltak a napok és a lányok segítségének valamint lelkesedésének köszönhetően szépen lassan kirajzolódni látszott, hogy a kezdeményezésünk több szponzort is megmozgat! A Honda Hungary nagy örömmel fogadta Yama750 és Baraboszi megkeresését és a naptárban szereplő motorok biztosítása mellett, a stúdió bérlést és a nyomtatási költségek egy részét is magukra vállalták!

Utak Vándora az Ézsaiás Manufaktúra nevében (hordógyártás) és az M+P Security Kft. Pilisszentiván is beszálltak a naptárgyártásba. Voltak akik kisebb, voltak akik nagyobb felajánlásokat tettek és örömmel néztünk szembe ennek az óriási célkitűzésnek a lehetséges sikereivel!

A fotózáshoz sikerült fürdőruha szponzort találni a bűbájos Edit személyében aki a Sabina fürdőruhák tervezője. Panka megszervezte a Bijou Brigitte bizsukollekciójának egy részét, és egy benzinkút hálózatot is felhajtott a forgalmazáshoz.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...
Március 12. Landoltunk 3 hét után itthon. Életem nyaralása volt... Már gyanús volt, hogy hárman írtak...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!