2012-es CSAM Jótékonysági Naptár fotózás

Tartalomjegyzék

altA tavalyi naptárhoz képest három hónapos csúszással kezdődött szeptemberben a 2012-es jótékonysági naptár fotózásának szervezése.

Kicsit döcögősen, kapkodva indult a projekt, ráadásul NaNa is pont ebben az időben kezdte meg egy hónapos motoros túráját. Tehát online egyeztetések mellett, de csak megindult az őrület!

A tavalyi naptárból tanulva, full gázon estünk neki a szponzorok felkutatásának és kitűztünk egy olyan célt, ami a kezdeti egy millió forintot azonnal megötszörözte! Mertünk nagyon álmodni és eldöntöttük, hogy MEGCSINÁLJUK és MEGMUTATJUK, HOGY MIRE VAGYUNK KÉPESEK, MI CSAJOK A MOTORON, A MENTŐMOTOROSOKÉRT!

HIRDETÉS (x)

2011 januárjában a Honda márkaklubok szövetségének évadnyitó rendezvényén motoros társak között halt meg Hiller Árpád, akihez a nagy forgalom miatt nem ért ki időben a mentő. Baleset esetén minden perc óráknak tűnik, ezért a szakképzett segítség gyors megérkezése életet menthet, minden esetben. Ezért tűztük ki célul idén az OMSZ Mentőmotoros Szolgálatának támogatását.

Egy 5 706 250 Ft-os Lifepack 15 kombinált EKG/defibrillátor megszerzése lett a cél, amit a Magyar Mentőmotor Alapítványnak szeretnénk átadni 2012 tavaszán!

Támogasd a Magyar Mentőmotor Alapítványt!
Számlaszám:
10700392-49679304-51100005

(Az átutalásra írd rá, hogy CSAM Naptár!)

A Jótékonysági Naptárt itt rendelheted meg

Már az első telefonálások alkalmával sikerült Sunny-nak egy olyan forgalmazót találnia, aki maga is motoros, és felajánlott a Medimarket nevében 500 000 Ft-ot a vételárból! Célunk, hogy a naptárak bevételéből tudjuk megvásárolni ezt az életmentő műszert, ehhez pedig 3 000 db naptárat kellene eladnunk, tehát a munka java még csak most kezdődik!

Teltek múltak a napok és a lányok segítségének valamint lelkesedésének köszönhetően szépen lassan kirajzolódni látszott, hogy a kezdeményezésünk több szponzort is megmozgat! A Honda Hungary nagy örömmel fogadta Yama750 és Baraboszi megkeresését és a naptárban szereplő motorok biztosítása mellett, a stúdió bérlést és a nyomtatási költségek egy részét is magukra vállalták!

Utak Vándora az Ézsaiás Manufaktúra nevében (hordógyártás) és az M+P Security Kft. Pilisszentiván is beszálltak a naptárgyártásba. Voltak akik kisebb, voltak akik nagyobb felajánlásokat tettek és örömmel néztünk szembe ennek az óriási célkitűzésnek a lehetséges sikereivel!

A fotózáshoz sikerült fürdőruha szponzort találni a bűbájos Edit személyében aki a Sabina fürdőruhák tervezője. Panka megszervezte a Bijou Brigitte bizsukollekciójának egy részét, és egy benzinkút hálózatot is felhajtott a forgalmazáshoz.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szerintem kb. 10 éve készült az utolsó tetoválásom... vagy lehet, hogy csak nyolc. Azóta tervezem...
Bővebben...
Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!