Támogasd a mentőmotorosokat jótékonysági naptárral!

Tartalomjegyzék

Ismét lesz Jótékonysági Motoros Naptár tele jó csajjal és jó motorral.

A 2011-es jótékonysági naptár sikerén felbuzdulva - amelynek bevételéből egy árvízkárosult családot támogattunk - fórumunk tagjai idén sokkal nagyobb fába vágták a fejszéjüket. Fejükbe vették ugyanis, hogy a 2012-es jótékonysági naptárral a Magyar Mentőmotor Alapítványt támogatják.

2011 januárjában a Honda márkaklubok szövetségének évadnyitó rendezvényén motoros társak között halt meg Hiller Árpád, akihez a nagy forgalom miatt nem ért ki időben a mentő. Baleset esetén minden perc óráknak számít, ezért a szakképzett segítség gyors megérkezése életet menthet. Mivel egy motoros mentő a legnagyobb forgalomban is gyorsan, időnként forgalom elől elzárt területeken keresztül is képes eljutni egy baleseti helyszínre, lehetséges, hogy a sérültön is segített volna egy mentőmotoros.

HIRDETÉS (x)

Mivel a Fórum tagjai között személyes ismerősei is voltak a baleset áldozatának, megszületett a döntés, hogy a Csajokamotoron.hu tagjai a 2012-es Jótékonysági Naptár elkészítésével a mentőmotorosokat támogatják majd.

A Mentőmotoros Szolgálat általános üzemeltetését az Országos Mentőszolgálat végzi, a Magyar Mentőmotor Alapítvány lehetőség szerint ebből minél több költséget átvállal. Porpáczy Richárd, az alapító a Csajokamotoron.hu megkeresésére elmondta, hogy az alapítvány emellett célzott terveket is kitűzött, egyik legfontosabb ezek közül jelenleg a Mentőmotoros Szolgálat felszerelését egy Lifepack 15 kombinált EKG/defibrillátorral bővíteni, de emellett folyamatosan szerveznek továbbképzéseket, oktatásokat a Mentőmotoros Szolgálat orvosainak és mentőtisztjeinek.

A naptár modelljei a tavalyi évhez hasonlóan a fórum tagjai közül kerültek ki, és ingyen vállalták a szereplést, ahogy a fotós, Csömör Hermina is, aki a tavalyi naptár fotósa is volt. A projekthez boldogan csatlakozott anyagi támogatással és tárgyi eszközökkel a Honda Hungary csapata, a M+P Security, a Sabina.hu, és több magánszemély is, így a tagok közreműködésének köszönhetően jelenleg 1000 db naptár előállításához minden adott: helyszín, fotós, modellek, motorok, ruhák, nyomdaköltség.

A Scart Kft. a hölgyek megkeresésére a fent említett Lifepack 15 kombinált EKG/defibrillátor árából máris 500 000 Ft kedvezményt adott. A szükséges összeg azonban még mindig igen magas, bruttó 5.200.000 Ft, ennek összegyűjtésére a fent leírtaknál nagyobb összefogás szükséges, ezért további támogatókat keresünk. Támogatóinknak (akár cég, szervezet, akár magánszemély), a naptáron megjelenést biztosítunk, kluboknak, rendezvényszervezőknek a jövő évi rendezvényeit a naptár megfelelő részén jelentetjük meg, valamint minden adományozó kap egy tiszteletpéldányt a 2012-es naptárból. A támogatók ezen kívül megjelennek a Csam Jótékonysági Naptár Facebook oldalán is és a naptárral kapcsolatos médiamegjelenésekben.

Lapozz, ha érdekel, hogyan segíthetsz!!!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Február 2-án hoztuk el a motort, és következő héten volt lehetőségünk arra, hogy egy kicsit...
Bővebben...
Ránéztem ma a hétvégi időjárás előrejelzésre. Bár tisztában vagyok vele, hogy gyakran még aznap este...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!