Női sör? Na ne!

altAmerikában mindig kavarnak valamit… Újabban piacra dobtak egy kifejezetten nőknek szánt sört.

Amikor a hírt olvastam a Nők Lapja Cafe-n, rögtön kikértem magamnak az egészet. A száraz tények a következők: a Chick nevezetű sört egy háziasszony találta ki, aki állítólag a férje italboltjában nem talált magának megfelelő piát. Ezen, itthon, Magyarországon már nevetünk… Egy italbolttal rendelkező pasi?! Kincsesbánya…

HIRDETÉS (x)

Nos, amerikai asszonytársunk igazán csajos külsőt választott álmai sörének, ugyanis a fekete-rózsaszín dizájnt, egy női ruhával a címkén, bolondította meg. Hogy belül milyen? Édeskés az íze, csökkentett a szénhidrát- és kalóriatartalma. De ami a legszörnyűbb: az alkoholtartalmat is lecsökkentették…

Nem csoda, hogy a Chick a negatív kritikákat gyarapítja, hiszen ugyanúgy nem sör, mint a mostanság oly divatossá vált gyümölcsös nedűk itthon. A női sörivók, akik az igazi, hamisítatlan, kesernyés, aranyló sört szeretik, kikérik maguknak a „plázasöröket”.

Hiszen, igenis felemelő érzés, amikor egy meleg nyári napon, egy motoros találkozón a sörpadoknál ücsörögve, élvezettel kortyolgatjuk a jéghideg, gyöngyöző sört. Közben beszélgetünk, hallgatjuk a koncerteket és a motorok zúgását.

De ugyanez elmondható, ha csak egy kis barátságos kocsmába ülünk be a barátokkal sörözni. Sokszor megkaptam már, hogy egy nőnek nem áll jól, ha sörözik. Persze, ha például gyümölcsös „sört” iszok, az már jó, mert az olyan „csajos”. A sörgyárak is adják a lovat a sztereotípiák alá, hiszen a célközönségük leginkább a férfiakból áll.

Mindenkiben az a kép él, hogy a férj ül a tévé előtt, nézi a meccset és sörözik. Az asszony pedig kötöget, vagy főz a konyhában. Ezen a képen annyit változtatnék, hogy együtt nézik a tévét, és közben söröznek. Vagy pedig a nő a barátnőivel bulizik egy rock koncerten, és iszogat.

Persze, ez a szubjektív véleményem, de azok a nők, akik szeretik a sört, és felvállalják ezt, biztosan egyetértenek velem. A motoros csajok egyébként sem tartoznak a finnyás nők közé, és igenis vállalják önmagukat.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...
Ömlik a médiából, hogy irány a márkakereskedés, bírja-e a vas az új nyálat. Megkérdeztem. Fölháborodtam. Ugyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!