Csajos sarok a Bázis Motornál

Legalább két éve már annak, hogy a Csajokamotoron.hu ajándéktárgyait a webáruházon kívül, motorosboltokban is megvásárolhatjátok. Az idők folyamán a Bázis Motorral alakult ki a legjobb, legstabilabb kapcsolat. Ennek az együttműködésnek a megerősítéseként mostantól az óbudai boltban nem kell más termékek között keresgélni a CsaM-os cuccokat.

Talán a mi termékeinknek is köszönhető, hogy az utóbbi időben egyre több motoros csaj látogatott el a Bázis Motor Attila úton lévő üzletébe, hogy felszerelést keressen magának. A boltban pedig minden hölgy talál magának valamit. A női bukósisakok és ruházat mellett cipőkből és pólókból is van választék. Bizonyos alkalmakkor pedig extra kedvezményekkel várják a motoros csajokat.

HIRDETÉS (x)

Itt volt tehát az ideje, hogy a sok holmi között feltűnőbb helyre kerüljenek a Csajokamotoron.hu termékei. Az új – természetesen rózsaszín – állványon minden elfér, ami a repertoárunkban szerepel. Természetesen nem hiányozhatnak róla a legújabb fehérneműk sem – még ha a srácok elsőre kicsit ódzkodtak is az ötlettől.

Mostantól tehát, ha nem szeretnél az interneten keresztül rendelni, egy helyen megnézheted és fel is próbálhatod az összes Csajokamotoron.hu pólót, és válogathatsz a többi ajándéktárgy és matrica között.

 

{jcomments on}

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Hétvégére végre igazán szép tavaszi idő kerekedett. Szakítva a régi útvonaltervezési szokásaimmal, reggelre hagytam az...
Bővebben...
Ennek az otthon maradós időszaknak is vannak előnyei, olyan dolgok is előkerülnek amikkel már régen...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!