Szépségkirálynő tuk-tukon

A Miss World Hungary 2005-ös győztese elindul az IndianARC autoriksa túlélő túrán.

A motorimádatáról ismert szépség alig várja, hogy elkezdődjön a világ legrázósabb túlélő futamaként is ismert verseny. „Természetesen azért indulok, hogy én legyek az első hivatalos autóriksa-világbajnok” nyilatkozta Semmi-Kis Tünde. Tamil-Nadu tartományban már készülnek a méltó fogadásra. „Indiában királynőnek kijáró tisztelettel fogjuk fogadni Miss Hungaryt” biztosította az újságírókat Aravind Bremanandam, a verseny főszervezője. A dél-indiaiak roppant szerencsések, ugyanis a szépségkirálynő partnere egy hasonlóan vonzó barátnője lesz.

 

HIRDETÉS (x)

A riksarally augusztus 21-28. között kerül megrendezésre az indai Tamil Nadu tartományban. A versenyzőknek kidekorált autoriksáikon egy hét alatt 1000 kilométert kell megtenniük Dél-India embert próbáló útjain. Ködös dzsungeleken, pálmafás tengerpartokon, emberekkel teli utcákon, monszunesőkön és lehengerlő indiai tömegeken keresztül vezet útjuk a célba. A versenyben bárki részt vehet, tekintet nélkül tapasztalatra, nemzetiségre és korra. A riksákat a szervezők biztosítják.

A háromkerekű autoriksa a riksa motorizált változata, akár három ember is ülhet benne. Kedvező fogyasztása és kis mérete tökéletesen alkalmassá teszi ezt a járművet a városi forgalomra. A sebessége elérheti az 50 km/órát. A legkedveltebb közlekedési eszköz Indiában, Pakisztánban, Nepálban és Sri Lankán. Több neve ismert: autoriksa, motoriksa, tuk-tuk és India sok részén egyszerűen csak autó.

A futam másik szervezője a Budapest-Bamako rally megálmodójaként is ismert Villám Géza. „Eddig 25 csapat jelentkezett, magyarok, angolok, indiaiak, ausztrálok és még több más nemzet képviselői” tájékoztatott az ex-rádiós. „Tündének azt üzenem, hogy ha egy királynő és egy ász találkozik, az ász viszi a királynőt” tette hozzá.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!