Angyalok bőrszerkóban

NaNa - .

Az angyalok különböző pózban, bőrfelszerelésben, dzsekiben, chaps-ben, bakancsban, hatalmas szárnyakkal várják, hogy valaki megvásárolja őket.

Marigold Ford – természetesen – egy amerikai, pontosabban texasi művész, aki apró, élethű szobrokat, elsősorban angyalokat készít 2002 óta. Stresszes munkahelyét váltotta fel az otthon végezhető, szórakoztató munkával. Amíg az új biznisz beindul, részidőben teherautó-sofőrként dolgozik.

Legújabb kollekciójának első darabjait egy motorszalon megrendelésére készítette, de a nagy sikerre való tekintettel a sorozat egyre bővül. A motoros angyalkák különböző pózban, bőrfelszerelésben, dzsekiben, chaps-ben, bakancsban, hatalmas szárnyakkal várják, hogy valaki megvásárolja őket.

HIRDETÉS (x)
Marigold egyébként maga is motorozik, a Women On Wheels (WOW) női motoros klub tagja. A társaság elsősorban jótékonysági rendezvényeket szervez, általában a mellrák elleni kutatások segítésére gyűjtenek.

A művésznőt 2004. decemberében a Global Fantasy Doll internetes honlap az év művészének választotta, a World of Froud díját pedig 2005. februárjában nyerte el.

Nyomtatás

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS