Angyalok bőrszerkóban

Az angyalok különböző pózban, bőrfelszerelésben, dzsekiben, chaps-ben, bakancsban, hatalmas szárnyakkal várják, hogy valaki megvásárolja őket.

Marigold Ford – természetesen – egy amerikai, pontosabban texasi művész, aki apró, élethű szobrokat, elsősorban angyalokat készít 2002 óta. Stresszes munkahelyét váltotta fel az otthon végezhető, szórakoztató munkával. Amíg az új biznisz beindul, részidőben teherautó-sofőrként dolgozik.

Legújabb kollekciójának első darabjait egy motorszalon megrendelésére készítette, de a nagy sikerre való tekintettel a sorozat egyre bővül. A motoros angyalkák különböző pózban, bőrfelszerelésben, dzsekiben, chaps-ben, bakancsban, hatalmas szárnyakkal várják, hogy valaki megvásárolja őket.

HIRDETÉS (x)

Marigold egyébként maga is motorozik, a Women On Wheels (WOW) női motoros klub tagja. A társaság elsősorban jótékonysági rendezvényeket szervez, általában a mellrák elleni kutatások segítésére gyűjtenek.

A művésznőt 2004. decemberében a Global Fantasy Doll internetes honlap az év művészének választotta, a World of Froud díját pedig 2005. februárjában nyerte el.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!