Eladó J-Lo Hayabusája

Keveset futott, szinte gyári állapotú 7 éves Hayabusa eladó hölgy tulajdonostól.

Azt mondják egy „gyűjtő” nem teljesen normális. Nyilván kell valamiféle elvakultság ahhoz, hogy az ember pénzt, időt és energiát áldozzon ritka tárgyak felkutatására, megvásárlására, és ha szükséges felújítására. A motorozás hőskorának veterán gépei ma már csillagászati áron cserélnek gazdát, bár az ilyen tulajdonosváltások egyre ritkábbak.

HIRDETÉS (x)

 

Persze ha motorok gyűjtéséről van szó, nem feltétlenül kell öreg masinákra gondolni, lehet sztárok által használt kétkerekűekre is „utazni”. Nyilván a Rossi által a Man szigeten használt R1 sok motoros érdeklődésére számot tarthatna, de mi a helyzet egy énekesnő által „használt” géppel?

Az egykori latin popdíva, J-Lo, és a jelenleg is aktív Beyoncé még 2003-ban forgatott egy közös Pepsi reklámot, ebben tűntek fel az üdítőital gyártó cég színeire festett Hayabusák. Anno egy híres fotósorozat is készült a csajokkal és a motorokkal, ami bejárta a netet. A J-Lo által használt Busa egy brit Honda kereskedésbe került és csekély 20’000 fontos áron eladó (egy jelenlegi új modell ára alig 11’000 font).

A masinát valamikor a 2004-es év második felében helyezték forgalomba és például a tavalyi NEC motorkiállításon is látható volt. A gépsárkány alig futott, mindössze 160 kilométer van az órájában, gyakorlatilag gyári állapotú, mindössze az egyedi fényezés és a beépített LED-ek teszik különlegessé. No meg persze a története, és az énekes sztár, aki egykor a motoron pózolt.


Olvasd az eredeti oldalon!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A heti fotóimat végignéztem, és megállapítottam, hogy megint csak a kutyámat fotóztam 99%-ban. Tök cuki,...
Bővebben...
Ez a hét még mindig nem az igazi... kissé már unom, hogy nem süt a...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!