Kovács Niki Nívó-díjat kapott

Tartalomjegyzék

A Komlósi Oktatási Stúdió egykori ösztöndíjasa Miért? című írásával nyert két nemzetisportos kolléga előtt.

Magyar kezdeményezésre 1995 óta ülik meg a sportújságírók világnapját minden esztendő július másodikán, az eseményhez köthető díjátadásra ötödik alkalommal került sor. A XIII. kerületi Kakas Étteremben nem csak az ilyenkor szokásos díjakat adták át, de a nívódíj-pályázat dobogósait is most jutalmazták meg.

HIRDETÉS (x)

A Nívódíj-pályázat díjazottjai (írott sajtó kategória)

1. Kovács Nikolett (Sztár Sport): Miért?
2. Bálint Mátyás (Nemzeti Sport): Örökös harcra ítélve
3. Szabó Gábor (Nemzeti Sport): Hit és szakadék

A hagyományos Világnapi Elismerésben hat sportújságíró kolléga részesült, az Életmű-díjat hárman kapták meg, a nemrégiben elhunyt Sipos József posztumusz életműdíjban részesült. A Magyar Sportújságírók Szövetsége legrangosabb jutalmát, a Feleki László-díjat pedig az elmúlt évhez hasonlóan két újságíró vehette át.

A korábbi gyakorlathoz képest változást jelentett, hogy a nívódíj-pályázat kategóriáit megint kibővítették. Az ötéves múltra visszatekintő nívódíjat idén nem csak az írott sajtó munkatársai, a fotósok és a rádiós újságírók között osztották ki, de első alkalommal tévések is pályázhattak, ám végül ebben a műfajban első díjat nem adtak ki, a rádiósoknál pedig csak a legjobbnak ítélt pályaművet jutalmazták.

Az ünnepségen - amelyen részt vett Molnár Zoltán, a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára és Dunai Antal, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöki tanácsadója is - mutatták be Declan Hill: Bunda - Futball és szervezett bűnözés című könyvét, amely jövő pénteken kerül a boltokba.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...
Sosem voltam a konyha ördöge/tündére, de miután a motorok már a téli álmukat alusszák, én...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!