Kovács Niki Nívó-díjat kapott

Tartalomjegyzék

A Komlósi Oktatási Stúdió egykori ösztöndíjasa Miért? című írásával nyert két nemzetisportos kolléga előtt.

Magyar kezdeményezésre 1995 óta ülik meg a sportújságírók világnapját minden esztendő július másodikán, az eseményhez köthető díjátadásra ötödik alkalommal került sor. A XIII. kerületi Kakas Étteremben nem csak az ilyenkor szokásos díjakat adták át, de a nívódíj-pályázat dobogósait is most jutalmazták meg.

HIRDETÉS (x)

A Nívódíj-pályázat díjazottjai (írott sajtó kategória)

1. Kovács Nikolett (Sztár Sport): Miért?
2. Bálint Mátyás (Nemzeti Sport): Örökös harcra ítélve
3. Szabó Gábor (Nemzeti Sport): Hit és szakadék

A hagyományos Világnapi Elismerésben hat sportújságíró kolléga részesült, az Életmű-díjat hárman kapták meg, a nemrégiben elhunyt Sipos József posztumusz életműdíjban részesült. A Magyar Sportújságírók Szövetsége legrangosabb jutalmát, a Feleki László-díjat pedig az elmúlt évhez hasonlóan két újságíró vehette át.

A korábbi gyakorlathoz képest változást jelentett, hogy a nívódíj-pályázat kategóriáit megint kibővítették. Az ötéves múltra visszatekintő nívódíjat idén nem csak az írott sajtó munkatársai, a fotósok és a rádiós újságírók között osztották ki, de első alkalommal tévések is pályázhattak, ám végül ebben a műfajban első díjat nem adtak ki, a rádiósoknál pedig csak a legjobbnak ítélt pályaművet jutalmazták.

Az ünnepségen - amelyen részt vett Molnár Zoltán, a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára és Dunai Antal, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöki tanácsadója is - mutatták be Declan Hill: Bunda - Futball és szervezett bűnözés című könyvét, amely jövő pénteken kerül a boltokba.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!