Mesélj magadról egy CsaM pólóért

Utoljára tavaly tettük közzé azt a felhívást, hogy várjuk a motoros lányok, asszonyok bemutatkozásait.

 

Egy év épp elég nagy idő ahhoz, hogy újabb csajok vegyék a bátorságot ahhoz, hogy elvégezzék a motoros tanfolyamot, és nyeregbe pattanjanak. Itt az idő tehát, hogy elmeséljék ők is, hogy mi késztette őket erre a nagy elhatározásra.

HIRDETÉS (x)

 

Persze ha már több éve motorozol, akkor is kíváncsiak vagyunk, hogy ki vagy mi motivált, hogy milyen volt az első néhány szárnypróbálgatás, hogy sikerült (ha egyáltalán sikerült már) kiválasztani a neked megfelelő motortípust vagy motorozási stílust, és hogy mit szól mindehhez a család, a barátok vagy a munkatársak és a főnököd.

Az írásokat 4-5 rólad készült motoros fotó társaságában "Motoros csaj vagyok" tárggyal várjuk e-mail címünkre. Ha több fotód is van, feltöltheted őket a galériába. Az e-mailben ne felejtsd el megírni a postacímed és a pólóméreted, ugyanis Motoros Csajok rovatunkban megjelenő írásokat Csajok a motoron pólóval jutalmazzuk.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Miközben szerveztem a csamos napot, azért folyamatosan a fejemben motoszkált, hogy még lehet idén olyan...
Bővebben...
Még mindig nem tudjuk, hogy mi baja a motoromnak, lévén, hogy megint nem ültem rajta...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!