A motoros nők kevesebb balesetet okoznak

Eddig csak mendemonda volt, hogy a nők biztonságosabban vezetnek.

Egy angliai biztosítási cég az elmúlt egy év elemzése alapján megállapította, hogy egyre több motoros nő vesz részt a közlekedésben (közel 15%-kal több), ráadásul sokkal kevesebb közlekedési baleset éri őket, mint férfitársaikat.

HIRDETÉS (x)

Ráadásul, míg a pasik nagyrésze a jogosítvány megszerzése után nem érzi szükségesnek, hogy részt vegyen különböző továbbképzéseken, addig a csajok sokkal fogékonyabbak a különböző biztonság- és vezetéstechnikai tréningekre.

Miután számszerűen kimutatható, hogy kevesebb balesetben érintettek a nők, egyre több angliai biztosítótársaság döntött amellett, hogy a hölgyek biztosításának árát csökkenti.

Reméljük előbb-utóbb hazánkban is kedvezményekben részesítik majd a biztosítótársaságok a női motorosokat!

Ha kíváncsi vagy, mit gondolnak a magyar csajok, illetve rendőrök a magyar motoros nőkről, nézd meg ITT az ECHO TV Ne legyen áldozat című műsorában leadott riportot, ami az 5. Nemzetközi Női Motoros Napon készült!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!