A motoros nők kevesebb balesetet okoznak

Eddig csak mendemonda volt, hogy a nők biztonságosabban vezetnek.

Egy angliai biztosítási cég az elmúlt egy év elemzése alapján megállapította, hogy egyre több motoros nő vesz részt a közlekedésben (közel 15%-kal több), ráadásul sokkal kevesebb közlekedési baleset éri őket, mint férfitársaikat.

HIRDETÉS (x)

Ráadásul, míg a pasik nagyrésze a jogosítvány megszerzése után nem érzi szükségesnek, hogy részt vegyen különböző továbbképzéseken, addig a csajok sokkal fogékonyabbak a különböző biztonság- és vezetéstechnikai tréningekre.

Miután számszerűen kimutatható, hogy kevesebb balesetben érintettek a nők, egyre több angliai biztosítótársaság döntött amellett, hogy a hölgyek biztosításának árát csökkenti.

Reméljük előbb-utóbb hazánkban is kedvezményekben részesítik majd a biztosítótársaságok a női motorosokat!

Ha kíváncsi vagy, mit gondolnak a magyar csajok, illetve rendőrök a magyar motoros nőkről, nézd meg ITT az ECHO TV Ne legyen áldozat című műsorában leadott riportot, ami az 5. Nemzetközi Női Motoros Napon készült!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Miközben szerveztem a csamos napot, azért folyamatosan a fejemben motoszkált, hogy még lehet idén olyan...
Bővebben...
Még mindig nem tudjuk, hogy mi baja a motoromnak, lévén, hogy megint nem ültem rajta...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!