Sok nő egy helyen...

Míg Magyarországon mindössze néhány éve kezdtek a nők nagyobb számban motorozni, a világ más részein a gyengébb nem már sokkal régebben űzi ezt a hobbit.

Természetesen ahogy az egész “biker” kultúra a tengeren túlról származik, a nagy számok törvénye szerint ott találkozhatunk a legnagyobb számban motorozó hölgyekkel is, de Európa tőlünk nyugatabbra fekvő részein is már több mint tíz éve annak, hogy egy csinos, copfos motoros lány látványa nem kirívó.

A külföldi női motoros szervezetek rendszeresen szerveznek motorostalálkozókat is – bár a részvétel legtöbb esetben nem kizárólag nők részére engedélyezett.

HIRDETÉS (x)

A közeljövőben, egész pontosan e hét végén, július 28-30. között Olaszországban, a pármai Varano de' Melegari versenypályán hatodik alkalommal rendeznek nemzetközi női motoros találkozót, a következő héten, augusztus 13-20. között pedig Svájcban tartják a WIMA (Motoros Nők Nemzetközi Szövetsége) hivatalos idei összejövetelét.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!