Motorépítés a színpadon

Jody Perewitz, a Perewitz Cycle Fab-től, és Sara Liberte az RT’s North Hills Cycle-től összefogtak, hogy megépítsenek egy bobbert a Northeast Motorcycle Expo három hétvégéje alatt.

Jody egy motorépítő ikon, Dave Perewitz lányaként felnőve egész életében motorkerékpárokkal volt körbevéve. Így aztán nem is csoda, hogy ő is ősei nyomába lépett, és rendesen kiveszi a részét a családi cég munkájából. A tervezés és motorépítés mellett nagyrészt ő tölti meg tartalommal a cég blogját is: www.LifeAtPerewitz.com.

A mostani jótékonysági motorépítéshez választott bűntársa, Sara Liberte szintén figyelemreméltó motorkerékpárokat tervezett és épített az elmúlt 10 évben. Írói vénáját pedig a „Hogyan szereljük az amerikai V-Twin motorkerékpárokat” című irodalmi alkotásban teljesítette ki. Sara fotózik is, évek óta készít felvételeket motorkerékpárokról, építőkről és eseményekről.

HIRDETÉS (x)

A két csaj ezúttal egymás keze alá dolgozik majd, hogy egy teljesen egyedi motorkerékpárt hozzanak létre. A klasszikus, merev vázas gépet a “Bikers for The Cure” alapítvány számára készítik el. A három motorkiállítás helyszínei: január 5-6. Hartford (CT), január 25-27. Reading (PA), és február 9-10. Boston (MA), ahol a 10 dolláros belépőjegyet megvásárlók közül sorsolják majd ki a szerencsés nyertest, aki hazaviheti az elkészült művet. A kiállítások bevételeiből az alapítvány tovább dolgozhat a mellrák elleni kutatásokon.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...
Sosem voltam a konyha ördöge/tündére, de miután a motorok már a téli álmukat alusszák, én...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!